Nuuskan myynti lailliseksi Suomessa!

Keke Pässi
Hölmölä

/ #173 jatkoa edelliseen...

18.12.2008 22:49

"Ainakin monen kaverini ja itseni mielestä, olemme käyttäneet useat muutamia kuukausia putkeen nuuskaa ja olemme aivan hyvin pystyneet heti lopettamaan sen käytön, kun siihen on tarve ollut. Syynsä kaikilla." -Jere Raita

Niin. Mitä muuta sinä ja kaverisi olette huomanneet mikä pitää paikkansa? Se on hyvä, että on ystäviä...

"No voi saatana sentään. Nuuskassa nikotiini imeytyy elimistöön todella TODELLA
hitaasti, toisin kuin tupakka. Joten nikotiiniriippuvuutta ei synny yhtä
nopeasti!" -Maria Nieminen

Eli siis nikotiiniriippuvuuden aiheutuminen riippuu sen imeytymisnopeuden perusteella. Nokkelaa päättelyä.

"Olen edelleen laillistamisen kannalla. Suomen valtiokin saisi sievoiset verorahat jotka voitaisiin vaihteeksi vaikka käyttää poliitikkojen ulkomaanvisiitteihin?
Mitä haittaakaan siitä olisi, antaa ihmisten vahingoittaa itseään jos niin tahtovat, maailma muutenkin ylikansoittumassa. Antaa ihmisten kuolla erilaisiin kivuliaisiin suusyöpiin jos niin haluavat, turha vaan silloin enää valitella että ei olisi pitänyt yms." -Markus Heinonen

Ase-, huume- ja ihmiskauppa. Siinä on ne kaikista tuottavimmat, joten eiköhän laillisteta mieluummin ne sitten niin saadaan enemmän vero-euroja niin muut kansalaiset voivat keskittyä olennaiseen eikä siihen ainaiseen veronmaksuun.

Ps. Ja se ei ole tämän adressin/yleisen keskustelen tärkein asia onko siinä nuuskassa joskus ollut lasinsiruja seassa. Itse myös kuullut tuon ja monta muutakin esim. että nuuska on kamelinpaskaa, yhtä tyhjän kanssa, pysytään olennaisessa.