ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!


Vieras

/ #954 Re: Ihmeellistä elää tätä aikaa

08.09.2011 20:08

#937:

Näyttää taas olevan saman asian virheellistä kertausta, kuten koko tämän adressin olemassaolon ajan.  Ensinnäkin alueella on aina, KAIKKINA AIKOINA asunut juutalaisia enemmän ja vähemmän.   3500 vuoden juutalainen historia alueella on jo aikamoinen, sanoisin "OIKEUTUS" heidän siellä oloonsa. Diasporan jälkeen, Turkkilaisten ottomaanien hallinta-aikana hallitsija Suleiman Suuri(astui valtaan 1517) suhtautui suopeasti juutalaisiin ja hän salli heidän muuttaa alueelle runsaslukuisesti. He saivat perustaa kaupunkeja ja harjoittaa uskonnollisia menojaan. Heitä muutti Euroopasta lisää juutalaisiin asutuskeskuksiin joissa heitä oli ollut jo vuosituhansien ajan, kuten esimerkiksi Tiberiaaseen, Hebroniin, Jerusalemiin, Jaffaan sekä Safediin. Pelkästään Safedin kaupungissa asui 1500-luvun lopulla jo yli 10 000 juutalaista.  Vuonna 1563 painettiin Safedissa muuten koko Aasian ensimmäinen sanomalehti. Ottomaanien aikakausi kesti alueella n. 400 vuotta. Tuona aikana asui alueella runsaasti juutalaisia ja he saivat olla melko rauhassa. Useissa kaupungeissa jopa enemmistö oli juutalaisia. Esimerkiksi Jerusalemissa, vaikka usein muuta väitetään. Ottomaanien aikakaudella alettiin kirjaamaan kaupunkien asukasmääriä 1800-luvun alun jälkeen. Jerusalemin tarkat asukasluvut löytyvät 1844 alkaen. Silloin ja aina sen jälkeenkin, laskennassa juutalaisia on ollut selvästi eniten. Jonain laskentavuonna jopa lähes kolminkertainen määrä arabeihin verrattuna.  Kyseisellä alueella EI OLE KOSKAAN OLLUT PALESTIINA NIMISTÄ VALTIOTA, sensijaan juutalainen valtio monen sadan vuoden ajan. Palestiinalaisvaltio Transjordania(nykyinen Jordania) perustettiin Englannin mandaattialueelle YK:n jakoehdotuksen mukaan, Juutalaisvaltio ei toteutunutkaan suunnitelman mukaan. Kun Israel julistautui itsenäiseksi valtioksi, oli se maa-alueeltaan huomattavasti suunniteltua pienempi.  Ympäröivät arabimaat yrittivät lisäksi yhteistuumin tuhota raukkamaisesti piskuruisen "rimpulavaltion" heti alkuunsa. Toisin kuitenkin kävi. Yhdysvallat ei taatusti ollut tuolloin Israelin valtion apuna, kuten nykyään väitetään olevan. Tapahtui siis valtava IHME. "Rimpulavaltio" jäi henkiin ja on edelleenkin, vaikka arabivaltiot ovat toistaneet hyökkäyksensä useita kertoja Israelin historian aikana.

Edellämainitun perusteella Israelilla on taatusti oikeus pieneen maa-alueeseensa nimeltä Israel, joka on kooltaa Uudenmaanläänin kokoinen. Nyt sitä yritetään vielä lohkoa ja reiittää vielä lisää. Jos olemme rehellisiä, ei arabien taustalla  tosiaankaan ole huoli palestiinan valtiosta. Palestiinalaisille olisi taatusti löytynyt maa-alueita esimerkiksi mandaattialueen isosta ns. palestiinalaisvaltiosta Transjordaniasta(nykyinen Jordania) tai  miksi he eivät ns. palestiinalaisina halunneet kyseisessä valtiossa asua. Liekö syynä Jasser Arafatin ja PLO:n yritys tappaa(useita kertoja) Jordanian kuningas ja kaapata valta. Tämän seurauksena porukka sai maasta ns. "kenkää".   Taustalla ovat aivan muut asiat. Islam ja viha juutalaisia kohtaan kauttaaltaan. Jos haluaa asiaa laajentaa, miksi juutalaisia on vainottu ja yritetty tuhota vuosituhansien aikana lukuisia kertoja. Tuskinpa yksikään muu kansa on joutunut historiansa aikana kokemaan niin totaalista vainoa ja hävitystä. Edellenkin tuo kansa on olemassa ja vieläpä taas omassa maassaan 2000 vuoden hajaannuksen  jälkeen, IHMEELLISTÄ.

Jos vähänkin uskallat ajatella asiaa hengelliseltä kantilta, voit ymmärtää asian ytimen. Jumala, joka ilmestyi tuon kansan elämään ja myöhemmin heidän keskelleen Jeesuksen muodossa,valmistaen pelastuksen mahdollisuuden meille kaikille sovituskuolemansa kautta. Antaessaan kaikki lupaukset, sanansa sekä tekemällä kaikki liitot tuon kansan kanssa, nimittäen suuressa rakkaudessaan tuota kansaa silmäteräkseen. Tuo kansa rikkoi kaikki Jumalansa kanssa tekemät liitot, hylkäsi Jumalansa niinkuin mekin. Siksi he ovat saaneet kokea "ohdakkeisen tien"ja heitä on kansana viety" kölin ali", niinkuin ei mitään muuta kansaa. Toisekseen maailmassa vaikuttava toinen voima, paholainen, vihaa tuota kansaa ja Jumalan lupauksia sitä kohtaan, se on istuttanut vihansa ja käyttänyt/käyttää omiaan Jumalaa ja Jumalan tahtoa vastaan sekä Israelia vastaan, ettei Jumalan lupaukset toteutuisi.

Tiedätkö,  Jumala on kuitenkin sanassaan raamatussa luvannut, että hän pitää omalta puoleltaan kaikki lupaukset ja liitot tuon kansan kanssa, siksi tuo kansa on edelleen olemassa, vaikka sitä on yritetty tuhota. Pojassaan Jeesuksessa (Jeshuassa) Jumala itse valmisti sovituksen ja pelastuksen juutalaisille sekä myös meille. Vastaanottamalla henkilökohtaisesti messiaansa ja hänen sovitustyönsä Jumala loi juutalaisille kuin myös meille tien uudelleen yhteyteensä.   Raamattu sanoo, että kerran KAIKKI juutalaiset ottavat messiaansa vastaan ja he pääsevät taas Jumalansa yhteyteen ja silloin toteutuvat ne kaikki ihanat lupaukset, joita Jumala on heille antanut. Heillä tulee olemaan hieno tulevaisuus, se aika ei todellakaan ole kaukana.  Siksi minä en ainakaan halua asettua esteeksi, kun Jumala toteuttaa suunnitelmiaan tuon kansan suhteen, vaan siunaan sitä kuten raamattu kehoittaa. Tuo kansa ja valtio alkaa tosiaan olla se"väkikivi", johon moni valtio vielä itsensä repii, kuten raamattu ilmoittaa. Toivottavasti ei oma rakas Suomemme.