Vetoomus Helsingin metsien säilyttämiseksi

KITISEN

/ #13 Kasvu-uralla moderniksi slummiksi !

29.11.2014 02:24

Yleiskaavapäällikkö Rikhard Manninen Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta ei ole luonnonystävä.  Hän vain käyttää sitä hyödykseen  hamaan hautaan saakka kuten kaikki eläimet on luotu tekemään.   Kuten niin monta kertaa historiassa, taitava sanankäyttäjä voi kääntää uskottavasti päälaelleen lähes arvon kuin arvon.  Ihmiseksi kasvaneet tietävät tämän.

Kaupunkituottavuuden parantamiseksi tarvitaan lisää tilaa yrityksille läheltä ydinkeskustaa ja lisää asuntoja vastaamaan urbaanin kaupunkiasumisen lisääntyneeseen kysyntään, sanoo yleiskaavapäällikkö Rikhard Manninen Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta.   Niinpä jo 40 vuotta sitten  liikemiespoliitikot hekuttivat puistojen välttämättömyydestä. Nyt korjataan tuon tuotteen rahakassit.

Metropolista juopuneet  kaupunginisät rakentavat uusslummeja umpeenrakentamisen kiihkossaan.   Helsinki satelliittikuntineen imee  ahneuksissaan muun maan resurssit itselleen.  Samalla nakertaen  helsinkiläisten väljyydestä ja viheralueista  elävän kansalaisten osan  aitosuomalaista kaupunkiympäristöä ja viihtyvyyttä.  Ensimmäistä autonpolttoa odotellaan? Mikähän sen nimi on Metropolin urbaanin kielellä?

Tietenkin suurin osa viher- ja luontokansasta on  vain metsissä patikoimisen asiantuntijoita  eivätkä pärjää ahneudessa veronkiertoa ammattitautina poteville yrittäjille,  mutta eikö löydy sellaista IT-nörttiä , joka voisi pystyttää  kotisivut kaupungin valtuuston ja hallituksen ja lautakuntien äänestyskäyttäytymisen seurantaan.  Jos totuudessa pysytään, ei siitä voi olla muuta kuin hyötyä. Voidaan olla äänestämättä ympäristöä vahingoittavia henkilöitä  ja tulevaisuudessa  voimme osoittaa oikeat henkilöt katastrofin aiheuttajiksi puolueista välittämättä.

Aleksander Bank 29

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…