Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi


Vieras

/ #383 Re: Re: Re: Re: Re: Pariisi, lokakuu 2014: Kymmenettuhannet osoitti mieltään Ranskassa, kohdunvuokra

22.12.2014 23:24

#382: - Re: Re: Ree  S: Re: Pariisi, lokakuu 2014: Kymmenettuhannet osoitti mieltään Ranskassa, kohdunvuokrauksi 

 

Niin,  kai tuo lakialoitteen teko sitten Niikon suunnasta  on seuraava,  mutta tuntuu,  että ei tämä adressi nyt taida oikein palvella kuitenkaan parhaiten tätä asiaa.  Jostakin kiikastaa. Mahtaako silloin se toinenkaan onnistua saamaan kansaa todella vaikuttamaan. 
Nythän se vaikuttaminen on tuota eronapin painamista ahkeraan.
Kyllä nämä pohjoisen olosuhteet ja ehkä tietty erakkoisuus tässä kohden asettaa toisenlaiset rajat tälle asialle. Eikä ole sitä tietoa vielä ollenkaan kuitenkaan suurella yleisöllä,    mitä todella on asiasta tulossa.

Jos intoa piisaa,  niin perusta ihmeessä,  tullaan sun följyyn sitten,  kattilan kansien ja lehtiharavien kanssa.  Jotain oikein suomalaista se täytyiskin olla. Muuten ei siihen suomalaista saa. Vaikka akan kantoo,  mutta eihän sitä akkaa jaksa kauaa kantaa  :)).  Eikä ukkoo sen vertaa.


 Tuo lapsen asema se jotenkin  pitäis tietysti saada ensimmäisenä esille.  Nyt kuule tuli täältä pirkanmaalta yks kaveri mieleen,  joka on ollut aina mukana,  kun tapahtuu jotain radikaalia,  Pietarin katulapsiprojektista lähtien.   Sytyttäisköhän tämä asia häntä.  Semmoinen mies tähän kyllä nyt tarvittais!