Kannabis lailliseksi

Pekka Randelin
Kuopio

/ #1105 Tottakai

08.02.2009 19:40

Miksen allekirjoittaisi asiaa joka on ollut ihmisille luontainen tapa jo n. 6000 vuotta. Enkä ymmärrä minkä takia se aikoinaan kiellettiin.

Onhan se nyt päivän selväänki selvää, että Cannabiksen laillistaminen on valtiolle edullisempi vaihtoehto, kuin jatkaa tätä kieltolakia ja tukea sitäkautta rikollisuutta ja kaikkia muitakin nekatiivisia ilmiöitä mitä seuraa kun se on kielletty.

Onko Cannabis alkoholille vaihtoehto ?
Varmasti monelle se on, mutta kyllähän me Suomalaiset ikähaarukalla n. 12v.-90v.
tykätään vetää maksa paskaksi ja muutenki kärsiä alkoholismista.
Alko tuottaa vuodessa n. 1 miljardia, kun alkoholin haitat maksavat meille n. 6 miljardia vuodessa, jonka me haluamme kai maksaa?????

Kontrolloidusta Cannabiksen jakelusta olisi vain hyötyä ei ainoastaan rahallisesti,mutta myös terveydellisesti. Haluaako hallitus, että olemme teveempiä ja ajattelemme omilla aivoillamme (toivottavasti) mutta pahoin pelkään ettei.

Cannabis tuotteita maassamme varmasti poltetaan enempi kuin tiedämme. Mutta tätänykyään me myös tuemme rikollisuutta johon monesti myös liittyvät valitettavasti muitakin aineita kuin Cannabis.

On varmasti kivempi nähdä nuorison polttelemassa ruohoa ja olla hilpeästi kivalla tuulella, kuin öristä kännissä tai muissa kovemmissa aineissa, koska pitää aina myös muistaa kuinka monta Rakastamme on menettänyt henkensä joko suoraan alkoholista, tai välillisistä/välittömistä seurauksista.

Käyttäkää ihmiset päätänne