Tokio Hotel Suomeen 2009

jenna salomaa
pori

/ #62

25.02.2009 15:57

On mielenkiintoista miten me fanit emme kestä ainuttakaan negatiivista kommenttia. Saattaisi olla eri asia, jos te joskus perustelisitte asianne. 'Tokio hotel on paska, ne on niin homoja ja rumia ja voi helvetti' ei oikein ole arvostettavaa. Ei sillä, että teidän mielipiteenne täällä kiinnostaisivat ylipäätään, mutta jos on pakko avautua, niin voisiko edes perustella? Ja jollain aikuismaisella tavalla, ei vain niitä vanhoja juttuja 'ne on homoja ja paskaa musiikkia eikä ne osaa soittaa eikä laulaakkaan'.

Adressien määrästä sen verran, että ei ole ilmeisesti kirjoitettu mitään sääntöä, jossa kerrottaisiin montako adressia yhteen asiaan liittyen saa kirjoittaa. Joten jos vituttaa, avautukaa adressit.com'in ylläpidolle ja he tekevät asialle jotain jos niin on HEIDÄN mielestään paras. Ja jos he poistavat adresseja, se on sitten ihan okei, mutta teidän on turha aikaanne kuluttaa sitä asiaa murhetimalla.

Tänne tulee myös ainakin _muka_ aikuiset ihmiset kertomaan kuinka kukaan täysijärkinen ihminen ei voi kuunnella tällaista paskaa. On mielenkiintoista huomata, että suurin osa teini-ikäisistä pojista suhtautuu asiaan paljon paremmin kuin muut. Kaikki tuntemani pojat tietävät että kuuntelen tätä homobändiä, mutta heidän seurassaan saan olla silti oma itseni. Koulussa saan käyttää rauhassa Tokio Hotelin paitaa, ja jos joku siitä jotain huomauttaa, on huomauttaja joka kerta tyttö.

Ja sitten, Tokio Hotelin jäsenet kertoivat ennen Suomen keikkaansa, että olivat kuulleet adressista joka toivoi heitä suomeen, ja jossa oli tuhansia nimiä. Niin, eli se siitä adressin hyödyttömyydestä.

Johannalle vielä viimeiseksi, on suorastaan naurettavaa kuinka paljon tiedät vihaamastasi bändistä. Että Billillä oli 'kurkkumätää', että uusi keikkapäivä on tullut jo kaksi kertaa, että heidän piti tulla noin vuosi sitten suomeen... Kaiken huippu tuo foorumi. Kiitos sinulle myös nauruista :--)

14-vuotias ihku hintti bändin fani kiittää ja kumartaa.

Terveisiä teille kaikille myös 44-vuotiaalta jälkeenjääneltä ja vajaa järkiseltä äidiltäni, joka pitää Tokio Hotelin musiikista, jonka mielestä bändin pojat ovat kaikki suloisia, ja jonka mielestä te kaikki valittajat olette henkiseltä iältänne selvästi häntä kypsempiä :-) ♥