Tokio Hotel Suomeen 2009

Julianna Nikkinen
Lappeenranta

/ #70

28.02.2009 20:06

"Neiti Jenna Salomaa, en ole missään vaiheessa esittänyt väitettä, että olisin täydellinen."

Oon nyt sitten aika puolueeton tässä asiassa, mutta koska silmääni tuo osuus Johannan viestistä pisti silmään ni pakko kommentoida sitä sillä, että viesteissäsi on eräänlainen alistava tunnelma (tai vähintäänkin niin tulkittava ilmaisu), että kuka tahansa voi kuvitella sinun minä-kuvaasi täydelliseksi ym.
Mutta tappelun aihe on taas väännetty ehkä yhdestä maailman turhimmasta asiasta: mielipiteet.
Niistä EI yksinkertaisesti voi väitellä. Kaikilla on sisällään ne samat elimet, sydän, maksa, haima, maha, ruokatorvi, keuhkot ym. ym. mukaan lukien AIVOT, siellähän ajattelu tapahtuu, kuten kaikki varmasti tietävät. Siellä kaikki synnyttävät aistimukset: mieltymykset yms.
Samaa toimintaa tapahtuu kaikilla, mutta ne mieltymykset vaan kohdistuvat eri asioihin, joten miksi siitä pitää kiistellä.
Toisinaan, toisten alentaminen/haukkuminen kuulostaa jo lähes sairaalta, mutta yli mennyt mieltymys ei kuulosta myöskään yhtään sen terveemmältä.
Tässä taitaa MEILLÄ KAIKILLA (aivan!) olla jonkin näköistä ylimääräistä pahkuraa pään sisällä.
Koittakaa sopeutua. Samaan ihmisyhteisöön kuulutaan kaikki kumminkin.


Ja vihaajille vielä: Muuttaisiko jonkin bändin kato sen, että maailmassa olisi parempi elää. - Ei niin. Eli siinä myös teillekin yksi positiivinen ajatus, ketäs te sitten kiusaisitte?