Eveline Fadayelin karkoituspäätös kumottava

Laura Huovinen
Adressin tekijä

/ #5 Olen samaa mieltä

03.07.2009 19:58

Kiitos Viktoria linkistä. Asiaan täytyy ehdottomasti saada muutos. Ei ole olemassa kunnollisia, sivistyneitä tai inhimillisiä perusteita säilyttää Suomen maahanmuuttolaissa tällaista vääryyttä.

En voi ymmärtää ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä että maahanmuuttajan äiti ja isä eivät saisi oleskelulupaa. Eihän todellakaan ole kyse siitä, että tällä annettaisiin lupa koko maahanmuuttajan suurelle suvulle tulla Suomeen, vaikka näin jotkut näyttävät pelkäävän. Enpä hetkeäkään usko, että hyvin voivat isäpappa ja isoäiti haluaisivat muuttaa Suomeen syrjinnän keskelle omasta kotimaastaan, ellei olisi pakko. Me suomalaiset kuvittelemme että kaikki maahanmuuttajat vihaavat kotimaataan ja että Suomi on joku unelmakohde jonne pyritään likaisin keinoin. Ei yksikään ihminen jätä kotimaataan pienin perustein. Heidän on pakko, mikäli haluavat selviytyä.

Näissä tapauksissa, missä tullaan huonoista oloista hyvinvointivaltio Suomeen, hankitaan kunnon töitä ja perhe ja eletään kunniallisemmin kuin monet syntyperäiset valtion tukemat suomalaiset, pitäisi ehdottomasti olla oikeus pitää huolta vanhemmistaan, jotka eivät yksinään omassa kotimaassaan pärjää. Useimmat tapaukset ovat leskiksi jääneitä naisia, miten kukaan voi kuvitella heidän pärjäävän yksin valtioissa, kuten Venäjä ja Egypti, joissa ei ole minkäänlaista perusturvaa köyhälle, yksinäiselle ihmiselle?

Näiden oleskelulupien vastustajat ovat sikoja, jotka ovat liian tottuneet kaikkeen hyvään ympärillään ja ovat niin itsekeskeisiä, etteivät enää ymmärrä mitä on järkevä sydämellisyys.

Suomalaisten kasvaneesta kylmyydestä omia vanhempia kohtaan kertoo myös järkyttävät tilastot suomalaisten vanhusten tekemistä itsemurhista. Näistä vaietaan koska asia on liian henkilökohtainen ja ikävä tuoda julki. Ei siis ihme, ettei ahdasmielisen rasistin sydämestä löydy paikkaa maahanmuuttajan sairaalle äidille, koska ei tämä rasisti omista vanhemmistaankaan huolta pidä.