Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kari Lajunen

/ #2903

08.09.2015 21:35

Nyt kun tuli yksi valtuuston tärkeimpiä tapahtumia eli valtuustokysely Juri Kadarin laittoman erottamisen johdosta niin normaalilta videointifirmalta ei tilattu videointia.  Onneksi huomasin sen ajoissa ja pyysin kuvauslupaa.  Se oli onni sillä joku olilsi kieltänyt kuvaamisen.  Nyt ne jotka eivät päässeet seuraamaan lehteriltä voivat katsoa.

Kaupunginvaltuutettu Jukka Mäkysen, PS, valtuustokysely 7.9.2015

Ykkösosassa 60. Skuuppiset. Tässä alkuosassa on valtuuston kyselytunti kokonaisuudessaan siihen asti kunnes Knookala on vastannut Mäkysen laatimiin kysymyksiin. Vaasalainen musiikkitieteiden tohtori Juri Kadar opetti peruskoulun ala-asteella musiikkia. Tohtori erotettiin ja asia meni oikeuteen. Oikeus totesi erotuksen laittomaksi. Kaupunki valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja hävisi taas. Nyt kaikki valitustiet on loppuun käyty.

Kakkososassa 61. Skuuppiset, on valtuutettujen lisäkysymyksiä. Mielenkiintoinen kysymys on Tolppaselta johon Knookala vastaa vastauksella jota Tolppanen ei kysynyt. Tästä saa sen kuvan, että Knookala on erittäin järkevä ja pätevä virkamies. Uskaltaa vastata puuta heinää ja kysyjä on tyytyväinen. Ihailtava suoritus.  Huomatkaa myös, että kysyn yllättävän kysymyksen tarkastuslautakunnan puheenjohtajalta.  Tuolla kysymyksellä voi olla enemmän seuraamuksia kuin muilla.

60. Skuuppiset https://www.youtube.com/watch?v=DQ1tez94UTA

61. Skuuppiset http://youtu.be/FOeZGyGc_oM

Videot jaetaan neljää eri kanavaa pitkin.  Ne ovat www.vaasalaisia.info sekä Facebook osiossa Puhetta Vaasasta sekä omalla henkilökohtaisella Facebooksivullani sekä Youtubessa.  Jokainen voi halutessaan jakaa videota Facebookissa tai Youtubessa jos hänellä on tili eli on rekisteröitynyt näihin palveluihin.