Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan

Ei taida Burana auttaa

/ #507

09.09.2015 21:19

Älkää ihmeessä kuvitelkokaan alistuvanne tällaiseen!  Suuttumus on oikea reagointi, päät pystyyn! Joku viisas sanoi, että oikeudenmukaisuutta ei pysty puolustamaan, ellei koskaan suutu.

Ehdotettu leikkaushan koskee esimerkiksi hoitoalalla raskainta ja vaativinta työtä tekeviä, niitä, jotka raatavat kolmessa vuorossa ja elävät juurikin lisillä, joita ilman palkka jää auttamattomasti sellaiseksi, ettei sillä tule toimeen. No, äkkiä siitä päättelee, kellä on enää vara tai mahdollisuus tätä työtä tehdä, jos leikkaukset toteutetaan. 

Sairastumisesta rankaiseminen ei vähennä sairastumista. En seuraa logiikkaa, jolla tätä leikkausta on suunniteltu, mihin sillä tähdätään? Tämä osa ehdotusta tulee sairastamista kaikenkattavasti vain lisäämään, kun sinnitellään töissä viimeiseen asti, tartuttavimmassa vaiheessa tautia, jolloin vielä oireiltaan ehkä pystyy töihin, mutta ehtii mukavasti tartuttaa sekä valmiiksi muutenkin jo sairaat ja infektioalttiit potilaat, että työtoverit. No, keskenämmehän siellä siivoamme toistemme ripulit ja oksennukset edelleen, tarjoilemme buranat kuumeeseen, että mitäs siitä.

?

Itse en tule tähän suostumaan, kääntyy selkä koko työlle.