Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan


Vieras

/ #508

09.09.2015 21:25

Nyt laitan kaiken likoon. On puhuttu sosiaalisen median voimasta, ja sitä nähtykin, mitä erilaisimmissa yhteyksissä. Katsotaan miten se toimii tässä hyvinkin ajankohtaisessa ja kaikilta kanteilta tarkasteltuna, mitä tärkeimmässä asiassa:

 

Päivinä, jolloin Suomessa ollaan vaaran vyöhykkeellä, aikoina, kun maamme tulevaisuus on uhattuna. Tarvitsemme ennenkokematonta yhteistyötä.

 

Suomen kansa on valmis talkoisiin. Se on valmis paljon enempäänkin. Jokainen meistä, työn uuvuttamakin, on valmis antamaan saavutetuista eduista, tekemään myös uhrauksia sen eteen että nyt elävillä ja tulevilla polvilla säilyisi ylpeydentunto vapaudestamme, josta on vielä paljon jäljellä.

 

Maan hiljaisten pyyntö on että eduskunta ja maan hallitus ryhtyvät välittömästi toimenpiteisiin esimerkin kautta, palkkoja ja saavutettuja etuja leikaten siinä ja samassa suhteessa, kuin mitä muidenkin työtätekevien eduista on tarkoitus leikata.

 

Tämän, ja vain ja ainoastaan tämän julkituoden, on hallituksella mahdollisuus taata yhteiskuntarauha. Se antaa moraalisen oikeutuksen perustella niitä tarvittavia raskaitakin päätöksiä, joilla osaltaan maamme luisuminen sekasortoon on vielä estettävissä.

 

Saa ja pitää jakaa.