kansanedustajien palkan pienennys !!!

Kutsumus investointipankkiiri

/ #1286 Talkoohenkiolento

11.09.2015 22:23

Nimenomaan kansanedustajan työ on kutsumusammatti siinä missä hoitajankin. Ja pitkä koulutuskin olisi paikallaan ennen kun kyseiseen hommaan lähtee. Ja potkut heti jos ei homma luista. Ei neljää vuotta irtopisteiden keräilyä vaaleja odotellessa vaan tiukkaa duunia alusta loppuun. Samanlainen irtisanomisen uhka kuin muillakin. Jos ei miellytä, tuntuu pahalta tehdä päätöksiä sellaisessa ilmapiirissä, niin tekee asialle jotain.

Ja mikä parasta. Ei sopeutumisrahaa, vaan takaisin sinne samaan duuniin, samalla palkalla, mistä oli tullutkin. Tai Kela-työkkäri-sossu paperihelvettiin. Ihan niinkuin kaikki muutkin. Eikä mitään virkanimitystä tai kovapalkkaista lobbarihommaa. Jospa tulisi vauhtia siihen lainsäätämistyöhön, kun tietää, että se koskee ihan itseä. Kun ihan omista rahoista joutuu säästämään, niin se on ihan eri fiilis tehdä päätöksiä. Lähemmäksi kansaa.

Ja ei, säästetyillä rahoilla ei rahoiteta kaikkea muuta maailmassa, vaan kyse on talkoohengestä. Ministereistä aloitetaan.

 

Tai sitten siirrytään ihan vain palkka-armeijamalliin. Kuitenkin suuryritykset, pankit ja eturyhmät määräävät mitä tehdään niin mitä järkeä pitää tuollaista turhaa edustuslaitosta pystyssä.