Säästötalkoot eduskuntaan


Vieras

/ #1105

20.09.2015 06:08

Eli nyt sit 

- eläkkeet pois eduskunnalta, sopeutumiseläke pitäis olla jo jääny historiaan. Hyvin voisivat pudota ansiosidonnaiselle kuten muutkin työelämässä. Eläke sit vasta kun on sen aika.

- kokouspalkkiot ja muut rahakorvaukset pois. Eduskunnassa on jo hyvät edut mm. ilmaiset matkat ja majoitukset. Peruspalkka ja ehkä kertakorvaus kuukaudessa jos työ on liian vaativaa. 

- avustajien määrän vähentäminen.

- poissaolojen seuraaminen, tää on normaalia työelämässä kaikille, joten myös kansanedustajien poissaolot syyniin. joku raja siihen et koska ilmoittamattomia poissaoloja on ollut liikaa ja se sais näkyä palkassa. mitä turhaan maksamaan edustajalle joka ei edes ole paikalla?

- taksien käytön rajoittaminen. Ei enää alle 1km matkoja ilmaiseksi taksilla. ja vain työasioissa! samoin muut kuljetukset vain työaikana/työasioissa, ei vapaa-ajalle mitään etelän lentoja ja kalliita taksimatkoja!



Jos on varaa antaa eduskunnalle ja ministereille nää edut, on myös varaa palkata joku seuraamaan näitä asioita. Nää kuuluu normaaliin työelämän arkeen, joten samat säännöt myös eduskunnalle.