Mopot 60km/h

Matti Jortikka
Perseenreikä

/ #486 re

09.02.2010 16:57

"Tiedoksi! Alaikäisen (alle 18v) mopoilijan ajoharjoittelu on täysin vanhempien vastuulla. Heidän kuitenkin luulisi olevan jo täysi-ikäisiä. Se on sitten toinen asia ottavatko he siitä vastuuta vaiko eivät, jokainen vanhempi voi katsoa peiliin ja kysyä itseltään miten asia on?"

Emmekö voisi samalla periaattella lähteä kannattamaan alkoholin laillistamista kaikenikäisille, tai (hiukan) isommassa mittakaavassa henkirikosten dekriminalisointia sillä oletuksella, että jokainen vanhempi opettaisi lapsilleen, mikä on eettisesti väärin? Ei näin. Emme voi painaa kaikkea vastuuta vanhemmille, koska emme voi lähteä siitä lähtökohdasta, että kaikki vanhemmat olisivat juuri täydellisimmät isä ja äiti. Jos asiaa pyritään parantamaan, pyritään se parantamaan esim. valistuksella ja opetuksella koulun ja valtion kautta, huomioitavaa on myös, että monet isät jopa auttavat kekaransa mopon virityksessä.

-------------------------------------------------------------------------------

Adressit.com:in ylläpitäjät tuskin lisäsivät viestikomentoa turhan, eihän yhteistä mielipidettä pysty synnyttämäänkään ilman komprehenssiä (selkeää) keskustelua asian tiimoilta tai vierestä...
Vapaan mielipiteen valossa viestitoiminto heijastaa myös täydellisesti käyttäjien suhtautumista kyseenalaisiin asioihin. Antakaa kaikkien ilmaista mielipiteensä demokratian mukaan!