Mopot 60km/h

Santtu Aho
Tuusula

/ #494

31.03.2010 17:48

vielä jäi mainitsematta, että jos ne ajokorttikokeet saataisiin edes hankalammaksi, ja vaadittaisiin opetusta korttiin, edes muutaman tunnin, niin mielestäni se kaikista reikäpäisimmät kuskit karsisi pois, sen huomaa kun katsoo kevarikortin suorittajia..

Ja kun se mopon virittäminen on niin helppoa ja sitä ei tosiaankaan aivan helpolla huomaa osaavakaan virkavallan edustaja, kun niitä rajoittimia ja kuristimia ja mitä ikinä mieleen tuleekaan nopeuden rajoittamiseksi on niin paljon erilaisia, ettei poliisit millään pysty kaikista mopoista kaikkia noita keinoja tutkimaan.

Antaisivat mopojen edes kulkea sen, mihin ne on suunniteltu, niin jäisi paljon vähemmälle tämä turha mopopoikien kiusaaminen, kun suurin osa mopoilijoista kuitenkin vain poistaa kuristukset, eivätkä sen enempää sitä ala virittämään. istsekin moposta poistin prikan putken alusta, sekin vain siksi, että pääsin paljon taloudellisemmin (kulutus laski 2l/100km) ja mopo toimi muutenkin paljon paremmmin, ei hyytynyt ylämäkiin ja pysyi paremmin käynnissä ym.

monilla kaupungin ulkopuolella asuvilla, mukaan lukien itseni, matkaa osalle kavereista kertyy toista kymmentä kilometriä, eikä tulisi mieleenkään lähteä, jos mopo vain 45km/h kulkee. Kyytiä ei vanhemmilta saa, kun vanhemmat ovat kiinni töissään, ja julkisilla ei läheskään kaikkialla pääse kulkemaan.

perusteluja voisi selittää vaikka kuinka paljon, mutta eiköhän tuossa jo suurimmat syyt tullut