Adressi Petteri Orpon erottamiseksi sisäministerinvirasta

Roope Massinen

/ #359

09.05.2016 19:20

 

Ihan kuin nimimerkillä realisti olisi aivan henkilökohtainen syy puolustella Suomen kansalle kautta aikain ehkä surkeinta ja eniten vahinkoa aiheuttanutta sisäministeriä.

Realisti kirjoitti: "sisäministerin mahdollisuudet kiihdyttää tai hidastaa maahan kohdistuvaa turvapaikanhakijoiden "virtaa" ovat hyvin rajalliset."

Vastaukseni: Maahanmuuttvirasto (Migri) toimii sisäministerin alaisuudessa. Migrin johto hehkuttaa julkisuudessa monikulttuurisuutta, vaikka Migrin pitäisi olla puolueeton. Myös maahanmuuttoasioista tiedottava sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg on lukemattomilla aivan päättömillä lausunnoillaan osoittanut olevansa täysin sopimaton tehtäväänsä. Jos Orpo haluaisi ottaa vastuuta, niin hän puuttuisi alaistensa epäammattimaiseen toimintaan, ja korvaisi heidät puolueettomilla asiantuntijoilla. 

Ovako Maahanmuuttoviraston johdon kytkökset Demokraattisiin lakimiehiin eli Demlaan syy Suomen maahanmuuttajia houkuttelevaan ulkomaalaispolitiikkaan? Organisaatiot ovat luoneet yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin ja kaiken sallivan sisäministeri Petteri Orpon kanssa järjestelmän, jossa todelliset avuntarvitsijat jäävät turvapaikkashoppailijoiden jalkoihin, ja maa romahtaa tulijoiden kuormasta. Google: "Maahanmuuttoviraston tehtävä ei ole edistää maahanmuuttoa - bisneskö syynä?"

Realisti kirjoitti: "Viittaat asiapitoisessa keskustelussa Iltalehden artikkeliin."Vastaukseni: Uutinen ei muutu yhtään sen epäluotettavammaksi, jos se lukee myös valtamediaa edustavassa Iltalehdessä. 

Orpo väitti täysin yksiselitteisesti Yle Uutisissa 6.5.2016: ”Ruotsin rajan kautta on tullut viime KUUKAUSINA vain MUUTAMIA ihmisiä.” Todellisuudessa määrä on tuhansissa. Tuon selkeämmin ei poliitikko voi jäädä törkeistä valheistaan kiinni.

Orpo on myös esittänyt kantanaan, että "pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia." Helsingin sanomat 22.8.2015.

Suomen suurlähettiläs Afganistanissa Anne Meskanen: "Afganistanista tulee Suomeen nimenomaan elintasopakolaisia." Yle Uutiset 9.12.2015.