Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Myyryläinen
Vieras

/ #181 Sirpa T:lle

15.08.2010 14:17

Sirpa T. julistaa 178:nnessa maailman olevan niin valmis, että ei ole muuta huolta kuin puida uskonnonopetusta.  Niin ei todellakaan ole mutta ilmeisesti Sirpa T:n taktiikka taitaa olla jatkaa ihmisten sumuttamista kun muut ovat tärkeämpien asioiden kimpussa eivätkä huomaa Sirpa T:n ja kumppanien manipulointia pikku pilttien parissa.  Maailma ei todellakaan ole valmis ja siksi ei kannattaisikaan tuhlata resursseja kristin- tai minkään muunkaan uskonnon parissa puuhasteluun.

Tuleeko elämästä helvetti jos miettii "syvällisiä" kristinuskon sumutusten toistelemisen asemesta?  Onko siis uskonto todella opiumia kansalle, huumetta jolla ihmiset pidetään rauhallisina ilman, että he pohtivat todellisia ongelmia saati ihan oikeasti niihin puuttuisivat?

Sirpa T. kehottaa lukemaan Raamatun kannesta kanteen.  Eikö se juuri johda löytämään kaikki sen kauheudet niiden rusinoiden lisäksi, joilla kristityt piispat ja papit sekä muuta saarnamiehet ja -naiset pyrkivät ihmisiä lumoamaan?

 

Sirpa T. väittää, että hän ei uhkaile lapsiaan jumalallaan.  Ehkä niin mutta silloin hän antaa jumalastaan toispuoleisen ja vajaan kuvan, ainakin jos katsotaan mitä Raamattu Jahvesta kertoo.

 

Sirpa T. väittää ateismin olevan kommunismia.  Nyt hän ei taida tietää toisaalta mitä kommunismi on ja toisaalta mitä ateismi on.  Onkohan hän viettänyt liian paljon aikaansa uskonnollisen propagannan parissa ja perusasioiden oppiminen on jäänyt vähemmälle.  Tiedoksi, että ateismi tarkoittaa, ettei sen kannattaja usko yliluonnollisiin jumal- ja henkiolentoihin, ei enempää eikä vähempää.  Kommunismi on taas toisaalta kokonainen maailmankatsomus ja yhteiskunnallinen  poliittinen aate ja toisaalta marksilaisessa kontekstissa yhteiskunnan kehityksen korkein vaihe joskus hamassa tulevaisuudessa.  Toki valtaosa kommunisteista on ateisteja mutta ei päinvastoin, ateisteista löytyy monien eri yhteiskunnallisten ajatussuuntien edustajia. Kehotan Sirpa T:tä tutustumaan muuhunkin kuin uskonnollisiin satuihin ja tarinoihin.