Hoitajamitoitusta EI SAA LASKEA KOUVOLASSA

todella kalliiksi tulee

/ #4 Ehkä mitoitus ongelmaankin on löydettävissä ratkaisua.

08.11.2016 18:34

Superissa tilanne on todella vaikea, superilaiselle täytyy olla hoitaja ja lisäksi apulainen,eli tuuraaja. Niinkuin yleensä suomalaisessa työelämässä, eikä se vielä siihenkään rajoitu, eläkkeellä ollessa hoitaja terveyspalveluineen.

Vaikeaa ja ressaavaa on, työaikaakin pitäisi lyhentää kuuteen tuntiin. Li Andersson on sitä mieltä, että palkkaakin pitäisi nostaa ja kopsata rahat vaikkapa jonkun toisen rikkaan taskusta.(vissiin valtion kassa on tyhjä)

Halonen taasen pani kansan seisomaan leipäjonoissa, kuten ruotsalaiset tykkää seista jonoissa ja köyhdytti kansan, jota on ollut sitten helpompi globalisoida.

Ennen Neuvostoliitossa kaikki työllistettiin, kolhoositkin tuottivat paljon vähemmän, kuin kuluttivat. Rahaa painettiin ja maksettiin hyvää palkkaa, eikä rahaa tarvinnut käyttää, kun ei ollut juuri mitään mitä ostaakaan.

Onneksi Suomessa on vielä sen verran jäljellä puhujan valtaa, että voi ongelmiaankin valittaa. Suomessa aletaan hävittää jo huonompikuntoisia pois. Meneeköhän kestäväkehityskin, kuten kommunismi, että aikansa kutakin.