Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta

repaane

/ #224 Re: Re: Prikaati säilytettävä

01.01.2012 18:26

#190: - Re: Prikaati säilytettävä 

 Kyllä nyt puhaltavat hyytävät tuulet. Kokoomus-sosialistit ajavat vauhdilla kokoon:

kuntia, maakuntia, varuskuntia,vaalipiirejä, keskussairaaloita ja seurakuntia

vievät työpaikkoja ja lakkauttavat :

palveluja ja lähipalveluja: poliisi, rajavartijat, kelat, työvoimatoimistot, maanmittaustoimistot, hälytyskeskukset, verotoimistot, postit ja linja-autovuorot

käyvät jatkuvasti vaarantamaan:

yliopistot, ammattikorkeakoulut, ammattiopistot ja lukiot.Tuhoavat kunnat ja maakunnat. Katsokaat uutiset asiasta maaliskuussa 2012. Heti kohta kun presidentin vaalit on käyty.

Kiristävät veroja:

dieselverotus, työmatkavähennykset, lainakorot mm asuntovelallisilta.

Pakottamalla ajavat keskittämistä niin väestön kuin palvelujenkin

Ovat lakkauttaneet aluepolitiikan, häpäisevät kunnallista itsehallintoa jatkuvasti, tuhosivat hyvin käynnistyneen kunnallisen rakenneuudistuksen ja jatkavat taloudellista kuntien pakottamista. Ne kokoomus-sosialistit kiristävät pakottamisellaan kuntien kiinteistöveroja kymmenillä prosenteilla. Katsokaa syksyllä 2012 ennen kunnallisvaaleja ( lokakuun 28. pv ) kiinteistöverolippujanne. Raakoja korotuksia taloudellisessa pakkopaidassa, jonka kokoomus-sosialistit on kuntien ja kuntalaisten päälle pukenut.

Keskittävä, suuruutta ihaileva, palveluja ja varsinkin lähipalveluja lakkauttava politiikka on kansaa ja maata jakava. Vaarallinen sisäinen kehitysvaihe on menossa. Lähtevä presidentti näkyi tämän jo ymmärtäneenkin.

Suuri osa Suomen alueesta on jo siirtynyt saattohoitovaiheeseen. Aluepolitiikan lopettaminen ja keskittäminen vauhdittaa vielä sitä vaarallista kehitystä entisestään.