VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE


Vieras

/ #724 Re: Alfa naaras

02.01.2012 15:55

#706: Elän sudelle - Alfa naaras 

 

Itse olen kuulunut Vihreisiin jo puolueen perustamisen ajoilta asti, ja olenkin sen luonnonsuojelullisen ideologian vankkumaton kannattaja sekä erittäin innokas metsästäjä, ja ajokoiramies henkeen ja vereen.

 Vihreään liikkeeseen on aikojen kuluessa enenevässä määrin liittynyt liikkeen mainetta ja aitoa luonnonsuojelua vakavasti häiritsevää ainesta, yllättävän usein selvästi henkilökohtaisista ongelmistaan mm huumeista häiriintyneitä anarkistinuoria.

 Luvattoman usein on kysymys reilusti ylipainoisista ja henkisesti alimittaisista tytöistä alfanaaras puheineen, mistä aineksesta liike yhdessä huumeliberaalin suhtautumisen kanssa kokonaisuudessaan on saanut kärsiä ehkä eniten.

 Petoja on omienkin havaintojen mukaan tällä hetkellä maassamme aivan liikaa, ja luonnon moninaisuuden tasapaino järkkyy voimakkaasti.

 Metsästäjäkunta joka riistakantoja kestävän käytön periaatteella vuosittain hyödyntää,  joutuu enenevässä määrin puuttumaan pedoista johtuviin kantojen romahduksiin paikallisienkin rauhoituksien muodossa.

 Liian suuri susikanta väärissä paikoissa uhkaa jo vakavasti Suomen maaseudun turvallisuutta, ja uhanalaisen metsäpeurakannan olemassaoloa maanpäällä.

 Aivan liian suuri ilveskanta on hävittänyt jo laajoilta alueilta: Metsäjänikset, Metsäkanalinnut, Metsäkauriit, sekä omalta osaltaan syypää Metsäpeurojen kriittiseen tilanteeseen.

 Kanahaukan rauhoitus oli mitä suurin virhe kaikelle pienriistalle, ja ennenkaikkea eteläisemmän Suomen riekkokannalle, mikä rauhoitus on ehdottomasti pikimmiten purettava.

 Karhukanta on puolitettava nykyisestään, mutta Ahmakantaan ei tällähetkellä ole tarvetta puuttua.