VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Asiaan!

/ #1640 Turvallisen luonnon ja Suomenpeuran pelastamiseksi.

23.01.2012 16:22

Kuten useasti tuolla edellä on jo mainittukin, on adressi perustettu vastikään demokraattisen vaikuttamisen mahdollisuuden avauduttua adressin kirjoittamisen muodossa.

Ääriainekset metsästyksen vastustajien taholta yrittävät kuitenkin toimintatavoilleen uskollisina kaikin keinoin terrorisoida adressin asiallista sisältöä, ja mustamaalata sen tarkoitusta ja laillisuutta.

Samoin on nähtävissä kielteisesti susiin suhtautuvien syvissä riveissä suurta luottamuksen pulaa demokraattisen vaikuttamisen mahdollisuuden suhteen, ja herääkin jo aiheellisesti kysymys siitä joko noin suuri osa kansasta on menettänyt uskonsa siihen ja siirtynyt suoran toiminnan kannattajien riveihin vastapuolen lukuisien oikeustoimiin jotaneitten esimerkkien tapaan.

Me täällä kuitenkin uskomme vielä asiamme hoitumiseen laillisin keinoin, emmekä hyväksy kummaltakaan osapuolelta asiattomia ylilyöntejä.

Adressin levittämisestä toivotaan edelleen kaikkien täällä vierailevien kantavan vastuunsa yhteisen turvallisemman luonnon, uhanalaisen Suomenpeuran, ja rotupuhtaan mutta harvalukuisen sudenkin hyväksi.