Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Jani Malmberg
Vieras

/ #99 Oikeuslaitos tekee päätöksen ja miettii tarkkaan.

28.10.2010 11:01

Luuletteko te ihmiset, että oikeuslaitoksissa on ammattitaidottomia ihmisiä töissä? Asiahan on näin että tässäkin tapauksessa on monta näkökohtaa mietittävä ennenkuin tehdään minkäänlaisia johtopäätöksiä. Koiran roikottaminen on sinällään paha teko ja se on verrattavissa eläinrääkkäykseen. Koiran kurittaminen on kyllä joissain tapauksissa hyvinkin sallittava käyttäytymismalli ja varsinkin tiettyjen rotujen kohdalla kun ei saada koiraa alistumaan muilla keinoilla.

Koiran palauttaminen omistajalle oli oikea päätös, sillä koiran paikka on omistajansa rinnalla ja uskon, että omistaja miettii tekojensa seurauksia. Omistajalla on oikeus päättää mitä koiralleen tekee. Ulkopuolisten tahojen ei tule puuttua toisen omaisuuteen. Jos omistaja päättää esimerkiksi, että koira ei ole hänenlaisensa niin hän saa sen ampua ja lopettaa. Tämä on arkipäivää pohjoisessa ja muuallakin. Se pitää vain hyväksyä, että omistaja päättää mitä koiralle tekee? Kukaan ei toivo kiduttamista kenellekään ja maalaisjärki pitää olla mukana kun hoidetaan eläimiä.

Teille kaikille minä haluan sanoa, että kenellekään ei kuulu omistajan ja koiran erottaminen toisistaan. Jättäkää mies rauhaan!!!