Kannabis lailliseksi

ii

/ #3390 Fakta

10.02.2012 19:47

Minäpä väitän seuraavaa: Kovien huumeiden käyttö on puolet valtion, puolet huumevalistuksen vikaa.
Huumevalistuksissa puhutaan kannabiksesta kovana huumeena ja rinnastetaan synteettisiin aineisiin. Irti huumeista ry:n sivulla sanotaan seuraavaa kannabiksesta :

Vieroitusoireet: univaikeudet, vilunväreet, hikoilu, lihas-, vatsa- ja päänsärky, vapina, ruokahaluttomuus, harhaisuus, masentuneisuus, ärtyneisyys ja levottomuus.
Elämä ei kiinnosta, töistä tulee potkut, mikään ei tunnu miltään ilman päihteitä.
Aine on vaarallinen, koska se on rasvaliukoinen ja sillä on pidempi puoliintumisaika kuin alkoholilla (VERTAILUN VUOKSI ALKOHOLILLA VAIN 30 MIN) Eli toisin sanoen mainostetaan
valtion monopolihuumetta: Viinaa

Yllämainitut sopivat tupakan, alkoholin ja opiaattien vieroitusoireiksi ja kuvaukseen.

Esimerkki: henkilö kokeilee kannabista mutta hänen päänsä oltua täynnä propagandaa. jota hänelle on työnnetty vuosia, hän ajattelee että minulle on valehdeltu. Seuraavan kerran samalle henkilölle tullaan tarjoamaan esim. piriä, kokkelia, heroiinin tms. p*skaa ja hän ajattelee, että samahan tuo tuskinpa mikään muukaan paikkaansa pitää ja riippuvuus voi olla valmis.

Mistäkö laittomuus johtuu? taustalla on aika pitkälti lääke ja tupakkayhtiöt jotka eivät halua "EI PATENTOITAVAA" luonnonkasvia lailliseksi. Kotietsinnöillä ja sakottamisella ihminen leimataan rikolliseksi ja ahdistetaan nurkkaan, joltain saattaa mennä työpaikkakin sen jälkeen hän voi tuhota elämänsä vapaasti laillisella huumeella : viinalla

Tässä pieni tietoisku ja ajattelemisen aihetta.

 

Siinä pieni kevennys vielä

 

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=76343

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=65111