Kannabis lailliseksi


Vieras

/ #3485

22.03.2012 08:43

"Ei enää lisää päihteitä"-argumentti on invalidi. Tottakai, meillä on alkoholi, Suomalaisten kansallisjuoma. Mutta mitäpä jos henkilö, jolla on yhtä rankka työ kuin muillakin, ei voi juoda alkoholia? Sanotaan vaikkapa allergiasta, tai sen aiheuttamista psyykkisistä seurauksista johtuen? Allekirjoittanut kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä johon synteettiset valmisteet eivät auta, tai aiheuttavat hirveitä sivuoireita, kun taas kannabis tasoittaa niin depressio- kuin maniavaiheen. Kivaahan se on kun joutuu kadulta hakemaan lääkityksen (laadusta ei mitään takeita) ja valitsemaan laillisuuden ja oman terveyden välillä.

Ei se teiltä pois ole, eikä keneltäkään muulta, mikäli kannabis laillistettaisiin. Tunnetko ketään kuka kärsii MS-taudista? Fibromyalgiasta? Epilepsiasta? Kannabiksen on todettu auttavan huomattavasti jokaisessa näissä sairaudessa.

Propaganda "vaarallisesta huumeesta" on jo murrettu. Eiköhän ole jo aika kasvaa isoksi ja keskustella asiasta ilman ennakkoluuloja ja epätietämystä.