Kannabis lailliseksi

Hannu
Vieras

/ #2510 Painavin syy laillistamiselle

21.11.2010 04:53

Mitäpä sanoisitte, jos olisi olemassa sellainen kasvi, joka voisi korvata kaiken sellupaperin, kaiken fossiilisen polttoaineen, voisi tarjota kaiken kuitumateriaalin luonnonmukaisesti, josta voitaisiin tehdä kaikenlaista muutakin esim.parhainta rakennusmateriaalia, lääkettä ja kaikkea muuta mukavaa. Kasvi kasvaisi kaikkialla, ja jonka jokainen eekkeri korvaisi ainakin 4 eekkeriä metsää, ja kaikki tämä olisi saavutettavissa esim.Amerikassa jo vain valjastamalla n.10% maaperästä kasvin viljelyyn. Auttaisiko se pelastamaan maailman?

Tämä kasvi on HAMPPU on edesvastuutonta ja pöyristyttävää että ratkaisu moniin Maailman nykytilantessa huoletuttaviin ongelmiin. On olemassa ratkaisu, joka on hyvin järkiperäinen ja helposti toteutettava ja sitä ei oteta käyttöön! Ainut este kaikelle tälle on nykyiset suuryhtiöiden pomot joiden tienestit on vaakalaudalla, lääkefirmat joiden tuotoista myös katoaisi osa tosin hyvin pieni mutta sekin on monille liikaa. Voitte kuvitella myös muitakin tahoja joiden on intresseihin kuuluu pitää kannabis laittomana ja rangaistavana. Kaikkia näitä tahoja varmasti pelottaa ekologisempi ja erittäin kilpailukykyinen tuote joka päästettäisiin vapaille markinoille.

Ei enään ole edes kyse siitä aiheuttaisiko Kannabiskasvin laillistaminen ongelmia yhteiskunnalle vaan siitä keille se auheittaisi ongelmia. Tutkielmiat monilta eri tahoilta, joita on kyetty tekemään aineen ollessa laitonta tukevat kannabiksen puolustajia. Näihin kuuluu johtopäätelmillä missä kannabiksesta ei koeta olevan varsinaista haittaa käyttäjälleen eikä kannabiksen käyttäjästä muille. Riippuvuuttakin on luonnehdittu kahvin ja sokerin vastaavaan ja paljonko näistä aineista ja niiden aiheuttamasta riippuvuudesta on haittaa jokapäiväisessä elämässä?
Ei kovinkaan paljoa, kukaan selväjärkinen ei riehu ja lähde ryöstämään marketteja kahveista kun se itseltä loppuu. Asia tosin saattaisi olla eri jos kahvi olisi pimeillä markinoilla ja laitonta.

Kannabiksen laillistamisessa ei ole kyse vain huumausaineen tuomisesta sitä haluaville (ei todellakaan). Vaan kokonaisuudessaan paremmasta elämästä tuleville sukupolville kun energia ja ilmastokriisit olisivat vain harmaan talouden aikaisia muistoja. Kasvin valjastamisen tuovat muutokset ilmastolle ja energiataloudelle olisivat välittömiä! Tämä on minusta tärkeätä muistaa kun ihmisen luonne on niin ruma ettei oikeita ratkaisuja välttämättä kyetä tekemään, jos niistä ei olisi heille itselleen hyötyä.

Bio on juuri se sana mitä kaikkien pitäisi nykypäivänä vaalia ja hamppu olisi sen mahdollistaja. Ei ole olemassa mitään muuta yhtä tuottoisaa ja monipuolista lähdettä meidän käyttöömme, kuin tämä jalo kasvi. Josta on mustamaalattu pelkkä rikkaruoho jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin saada päämme sekaisin ja ohjata ihmiset työnparista pois kotisohvilleen mätänemään.