Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

"Se"
Vieras

/ #528

30.11.2010 14:27

14 000 on pieni luku. Ja onhan teitä vielä enemmän.

http://www.timeshighereducation.co.uk/story.asp?storycode=402381

"High IQ turns academics into atheists"

Miksi? No, johtuukohan tiedosta. Miksi ateistejä on vähemmän? Koska on helpompaa uskoa johonkin olemattomaan ja luottaa siihen kuin ymmärtää että ei ole mitään mihin luottaa. Korkean koulutuksen saa huomattavan pieni osa maapallon väestöstä, minkä takia enemmistö uskoo yliluonnolliseen. Mikäli kaikki saisivat samantasoisen koulutuksen kaikkialla, enemmistönäkemys olisi ateismi.

En tajua antti vaurion kaltaisia ihmisiä, jotka jankuttavat ilmaan mitään perusteita. Kristinusko näemmä opettaa todisteiden välttelyyn, faktojen vääristämiseen ja vihaan. Koska kristinusko antaa vain yhden näkökulman, josta ei saa poiketa(ainoa uskonto, muut vääräsä yms.), on lopputuloksena muiden uskontojen ja ajatusten vieroksuminen.

Evoluutio on teoria, uskonnot ovat tavallaan teorioita. Se mikä on suosituin tiedeyhteisössä todisteiden perusteella, on lähinnä totta todennäköisimmin. Se, että 99% väestöstä uskoo johonkin ei todista mitään - azteekit uskoivat maailman loppuun, mutta ei tapahtunut.

http://godisimaginary.com/index.htm

Sieltä vain lähdette selaamaan todisteita jumalaa vastaan. Koitin googlettaa, mutta en löytänyt yhtään järkevää jumalan puolesta olevaa.