Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

"Se"
Vieras

/ #530

30.11.2010 16:18

Luota vaan. Itsepähän petyt sitten kun ei mitään tapahdu, paitsi ne asiat mitkä kuvittelet. Filosofi ihminen ei ole aikaansa elänyt, tyhmä ihminen sentään saisi olla jo aikansa elänyt. Kuviteltu asia pysyy niin kauan kuin sillä riittää kuvittelijoita ja sinun kaltaisia.

Olisi mielenkiintoista nähdä millainen ihminen epätoivoisesti ruikuttaa raamatun totuudesta vaikka tuskin edes tajuaa siitä mitään. Uskot asiaa, josta et tiedä mitään ja jonka kanssa et varmaankaan ole edes kauheasti samaa mieltä. Antti vaurio, onko oikein että jos orjan omistaja aiheuttaa orjalleen kuolettavat vammat ja orja ei kuole vammoihinsa kahden päivän sisällä, orjan omistajaa ei pidä rangaista? Näin sanoo raamattu, vai etkö ole lukenut sitä?

Pistäkää jokainen kristitty lukemaan raamattu kannesta kanteen joka sanalta niin kyllä muuten putoaa kannatus muutamaan prosenttiin. Kirja on aikansa elänyt satukirja, niin miksi se on riidassa nykyisten kirkkojen kanssa? Naisen asemaa parannetaan, mutta raamattuhan on eri mieltä.

Häpeä antti. Ja opettele kirjottamaan ilman caps lockia, sen turha raiskaaminen on asiatonta.