Kannabis lailliseksi


Vieras

/ #3681 Re:

15.05.2012 18:48

#3680: -

"En tietenkään. Ei sinne päinkään. Tuo nyt on vain tekäläisten lapsellista taktiikkaa missä asiat yritetään kääntää päälaelleen. Luuletko tosiaan, että saisit muuta kuin porttikiellon jos lähtisit noilla eväillä ministeriöön käymään?"

 

Ei ole minun intresseissäni ajaa tätä asiaa ministeritasolla. Agendani on vain ja ainoastaan tutkia miten kieltolain kannattajat reagoivat, kun heitä yrittää provosoida argumentoimaan.

"Teidän tehtävänne on esittää ne faktat joiden perusteella lainmuutoksen tarvetta sitten arvioidaan. Jos kuvittelet jotain muuta olet ikävä kyllä melko harhaanjohdettu. Lainsäätäjät eivät ole tällaisessa asiassa perusteluvelvollisia teille, vaan he odottavat kuulevansa teidän perustelunne. Kuten totesin aiemmin, kolme vuotta on kulunut ja mitään ei ole tapahtunut, eli perustelunne ovat selvästikin pettäneet. "

 

Rohkenen esittää eriävän mielipiteen. Lain tulee olla perusteltavissa aina. En ota kantaa tämän adressin perusteluihin, ne eivät ole minun suustani.

 

"Oikeastaan tiedän pitäisi olla ääretöman kiitollisia meille, jotka annamme teille aikamme, että voitte esittää arvauksenne ja toiveajattelunne tämänkaltaisissa ennakkotilanteissa, ennen kuin menette lakia säätävien tahojen etten nolaamaan itseänne "huumekauppiassyytoksillä" ja "syöpälääkkeillä"."

 

Olen kiitollinen sinulle. Kirjoituksiasi on mukava ja viihdyttävä seurata. Kiitän myös sinua siitä, että vapaaehtoisesti olet suostunut edustamaan kieltolain kannattajan stereotyyppiä tässä pienessä ihmiskokeessa, jonka tulos vahvistaa hypoteesin kieltolain kannattajat eivät argumentoi.