Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten

Marja Kallio

/ #111 Rahasota

11.06.2012 17:17

Keiden on vastuu, kun Suomi laiva uppoaa ,sisäällä n.5,5 miljoonaa kansalaista? Ei voi olla sellaista virkaa, jossa ei vastuuta tunneta !
Nyt on kyse koko kansan tulevaisuudeta, jopa syntymättömien monessa polvessa.
Ei sellaista ihmistä voi ollakkaan, joka mällää toisten ihmisten varoilla surutta tai jos on, niin sellainen tuomitaan. Suomen pellet saavat kuitenkin laittaa koko suomen konkurssiin, tuomioitta.
Tätä rulettia on pyöritetty nelisen vuotta ja saman aika on kansalle valehdeltu päin naamaa, vaikka kansa hyvin on ollut ajan tasalla. Sitä ihmettelen, kuinka Kataiset, Urpilaiset ja muut pellet jaksavat höpöttää höpöttämästä päästyään. He taitavat itsekkin uskoa tarinoihinsa. He ovat kuin sokaistuja, eivätkä he halua myöntää kuinka väärässä ovat ja mitä hirmutekoja ovat tehneet ja toden näköisesti tulevat tekemään.
Siitä lähtien, kun Suomi meni EU.hun ja euroon on ollut vaan ajan kysymys, milloin alkaa tökkimään. Itse en EU.ta puoltanut.
Miksi pitää Kreikkaa ja muita maita koomassa, kun EU. lla ei ole tulevaisuutta ?! Saksa ei voittanut sotaa, mutta EU sodan se aikoo voittaa hinnalla millä hyvänsä. Sota rahasta on tätä menoa väistämätön.
Täältä Sveitsistä muutto suomeen on erittäin epätoden-näköinen, joka tuntuu päivä päivältä todellisemmalta. Täällä elää viisas kansa.
Tämä taivas, tämä maa...