Ei pakkorokotuslaille


Vieras

/ #190 Ihannekansalaisen 10 käskyä

08.12.2010 12:53

Lähde Kärkkäisen lehti Iso mangneetti

1.Lopeta itsenäinen ajattelu. Vapauta avosolusi tästä turhasta, raskauttavasta työstä, ja jätä se niille, joihin me suomen kansalaiset voimme luottaa. Terveyden ja hyvinvoinnin Laitosta, eduskuntaa tai Eviraa sinun ei pidä koskaan epäillä.

2.Muuta kaupunkiin. Sillä ethän halua olla taakkana yhteiskunnallesi.Kaikki se teiden rakentaminen, nopeiden tietoliikenneyhteyksien järjestäminen ja julkisten palvelulaitosten ylläpitäminen on täyttä turhuutta alle 50 000 asukkaan taajamassa.

3.Elä velaksi. Ota ensin opintolaina, sitten asuntolaina ja kulutusluotto. Elämän kohdellessa sinua kaltoin, älä huoli, vaan lähetä tekstiviesti ja pyydä pikavippiä. Älä kysele, mistä lainaamasi raha tulee ja kenelle maksat sen takaisin. Tieto siitä, että pankit luovat rahaa tyhjästä ja että kaikki raha on velkaa yksityisten sukujen omistamille keskuspankeille, vaan rasitaisi sinua.

4.Pyri pois omavaraisuudesta, sillä ethän tahdo valtiosi menettävän verotuloja sen vuoksi, että kasvatat itse omat ruokasi tai omistat oman kaivon. Mitä riippuvaisempi olet valtiosta, sitä helpompi sen on hallita sinua ja tehdä päätöksiä puolestasi. Älä niskuroi Arkadinmäkeä vastaan.

5.Estä ilmastonmuutos. Älä välitä siitä, ettei ilmaston lämpötilassa ole tapahtunut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä 15 vuoteen. Kävele siis paljon jolloin vähennät egologista jalanjlkeäsi. Jos sinulla on koira, eliminoi se, sillä se saastuttaa kahden auton verran. Älä käytä valoja, vaan sytytä kynttilät. Kuuliaisimmat kansalaiset hengittäkööt vain sisäänpäin, jottei syntyisi hiilidioksiidia. Piaraisu on kauhistus.

6.Kunniota jokapäiväisen leipäsi tuottajaa. Näitä ovat suomessa Atria, Valio, Raisio, Saarioinen, Fatser, ja Leaf. Pitäytymällä vain näiden tuottajien ruoissa varmistat, että pysyt terveenä läpi elämän. Ummetus,ihottumat,diapetes tai ms-tauti ovat tuntemattomia sairauksia viljojen ja jalostettujen maitotuotteiden syöjien keskuudessa.

7.Vaali perheesi terveyttä rokottamalla itsesi,lapsesi ja eläimesi. Jos sairastut, mene lääkäriin ja pyydä mitä tahansa reseptiä, jotta THL:ll rahoittava lääkeyhtiö GlaxoSmithKline ei joutuisi vararikkoon. Pysy loitolla vitamiineistä, hivenaineista ja luontaishoidoista, ne ovat sinulle iljetys.

8.Älkää enää lisääntykö, maa on jo täynnä. Minimoi mahdollisuutesi saada jälkeläinen käyttämällä paljon Fluoria, elohopeaa ja ftalaatteja sisältäviä tuotteita. Lapsettomuus on varmasti sinun helpompi kestää kuin tieto siitä, että koko maailman väestö mahtuisi asumaan kotimaahasi Suomeen siten, että jokaisella olisi oma 500 nelön tontti.

9.Vahvista uskoasi mediaan jokapäivä. Katso paljon televisiota, lue sanomalehtiä ja usko kaikki, mitä niissä sanotaan. Kaikki muu, vaihtoehtoisen tiedon esittämä lähde on turhuutta.

10.Älä varasta valtioltasi, sillä saisit vain omasi takaisin, tunne sen sijaan kiitollisuutta siitä, että kaikki ne verot,jota maksat, mahdollistavat niiden satojen kansasi edustajien matkustamisen ilmaiseksi työssä ja vapaa-ajalla ympäri maailmaa. Ethän halua etuasi ajavien ihmisten elävän sellaisessa puutteessa ja kurjuudessa, kuten itse elät.

Kirjoittaja on Jyväskyläläinen opiskelija.