Kannabis lailliseksi

Vieras

/ #2679 Re: Voi Valtteri, et taida tietää kovin paljon..

19.12.2010 20:02

#6: Valtteri Hjelm -  

Miten voit väittää Hollantia sekopäiseksi paikaksi? Oletko edes käynyt siellä? harvinaisen fiksu kansa ja PALJON vähemmän sekopäitä kuin suomessa. Ei kannabis tee kenestäkään esim. väkivaltaista tai muuten sekopäistä, päin vastoin kuin esim. alkoholi.

ja itsemurhaan johtaa alkoholi paljon herkemmin kuin kannabis. ja asiahan on tutkittu ja verrattu alkoholin ja kannabiksen haittoja ja se on paljastanut alkoholin olevan paljon pahempi huume kuin kannabiksen. Mutta suomessa tietty tätä ei ymmärretä, juoppojen(ja juoppohullujen)luvattu maa kun on.

Tudella tekopyhää vikinää ihmisiltä, jotka itse vetävät nupin sekaisin kossulla ja samaan aikaan valittavat kannabiksen käytöstä.

Käyppä valtteri joskus Hollannissa coffeeshopissa ja mene sen jälkeen alkoholia myyvään paikkaan. Huomaat varmaan itsekin eron. Coffeeshopissa kukaan ei mäykkää tai käyttäydy väkivaltaiseseti, toisin kuin alkoholikuppiloissa.

Ja vielä hollannista ja hollantilaisista sen verran, että he käyttävät kannabista keskimäärin asukasta kohden paljon vähemmän kuin esim. saksalaiset, espanjalaiset, ranskalaiset,amerikkalaiset jne..(lista on pitkä).

Joten, pidä Valtteri mölyt mahassasi, kun et selvästikään teidä mistä puhut.