Kannabis lailliseksi

Budhamis

/ #3781

02.08.2012 19:23

Hauskaa kyllä katsoa miten ihmiset jotka ei tiedä edes mitä on kannabis, yrittävät väitellä ihmisten kanssa jotka on viitsinyt asiaa tutkia ennenkuin menevät siitä muita valistamaan(miksi yleensä puhutaan tietävinään asiasta mistä ei mitään tiedetä)!
HALOOO! jos asiasta kiinnostaa näillä kaikilla foorumeilla keskustella, luulisi että asiaan olisi perehdytty muullakin tavalla kun lukemalla median sylkemää pa*kaa tai uskomalla vaan sitä mitä lapsena opetettiin!!
Ja voitaisiin ehkä hieman miettiä mitä sinne kirjotetaan! Kyllä oikein pannu kuumenee kun ruvetaan vertailemaan kannabista homoihin.. ääh.. ärsyttää noin suppea ajattelumaailma ihmisillä!

Itse olen perehtynyt kannabikseen jo monta vuotta, enkä ole löytänyt siitä kuin yhden ongelman --> SE ON LAITONTA, jonka vuoksi sitä bisnestä pyörittää rikolliset joilta saa ostettua mitä vaan muutakin päihdettä ja samalla sotkettua itsensä isoihin ongelmiin!

onneksi täällä on myös ihmisiä jotka viitsivät tutkia asiota pintaa syvemmältä, eikä vedä omia johtopäätöksiä pelkän otsikon perusteella.

http://vimeo.com/14693765
http://kannabisuutiset.com/2009/05/05/kannabis-ja-aivot/
http://kannabisuutiset.com/tag/kivessyopa/
mutta nuillapa pääsee jo alkuun, jos ketä tietämätöntä kiinnostaa miksi tätä adressia allekirjoitetaan!