YLE: peru virheellinen lausuntosi hampusta!

Henri Lentonen

/ #17 Foliohattu

29.08.2012 23:41

Ei, sota on tässä mielessä hyvinkin rehellistä.

Kyse ei ole pelkästään siitä, että on varastettu oikeus luontoon, vaan kyse on paljon laajamittaisemmasta asiasta, mitä kutsutaan yleisemmin "korruptioksi".

Tässä pari sivua, mistä voit aloittaa opiskelun liittyen tuohon ydinvoima-aspektiin, mutta varoitus: saattaa aiheuttaa tahatonta halua parantaa maailma!

http://enenews.com/

http://fukushima-diary.com/

Tuo uusin uutinen kertoo hyvin tästä tilanteesta: "sairaalat eivät hoida säteilysairaudeta kärsiviä lapsia, koska se olisi hämmentävää käydä virallista mielipidettä vastaan" joka siis japanissakin on, että "säteily on hyväksi fukushiman tulevaisuudelle".

niin ja ei koske muuten suomea, eihän?

http://www.youtube.com/watch?v=0Fx8x5hkLMM

viranomaisten tekemät videot, hassu juttu vaan kun norjan ja japanin viranomaiset painostettiin poistamaan netistä videonsa? mutta onneksi ranskan viranomaisten video on vielä nähtävissä:

http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_Film-Global_8avril.aspx

hassu juttu vaan, kun oma STUK väitti vielä hetki sitten, että räjähdys ydinvoimalassa on mahdoton. kun fukushimassa räjähti ,niin sivut pistettiin kokonaan kiinni useiksi viikoiksi. että tähän ne meidän verorahat menee: kun jotain tapahtuu, niin valtiomme livistää häntä välissä piiloon kuin koira!

nyt tarvitaankin tiikereitä sitten johtamaan, on meinaan sen verran iso kasa ulostetta tämä valtio, että ei tähän enää mitkään rotan kynnet riitä tätä purkamaan..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3576

mutta miten ihmeessä koko maapallon tulevaisuus on nyt parin ydinvoimalan varassa? senhän piti olla niin pirun "turvallista ja saasteetonta"? huh? onko ihan tosiaan niin, että tämä valtio onkin oikeasti kansanmurha ja yle ainoastaan korruptiolonkero, mikä valuttaa ihmisten mieliin aivomanipulaatiota ja suoranaisia valheita?