Yksikin lapsimurha on liikaa

MLHie

/ #453 Re: Re: Sanoista tekoihin?

04.09.2012 19:26

#439: wrong - Re: Sanoista tekoihin?

Viestissä 439 nimmari Wrong kommentoi MLH:n viestiä 433 näin:

"Katsoppa peiliin! taidat itsekkin wannabe älykkönä tuomita samalla lailla, mutta eri näkövinkkelistä meitä keskiluokan juntteja, jotka mielestäsi ovat tyhmiä ja barbaarisia."

_______________________________________

Kommenttia:

*  Peiliin on tullut katsottua, ja joka päivä sekin jatkuu! Pitää katsoa, ettei ole hammastahnaa naamassa, tukka jotenkuten rivissä... jos tahtoo mennä ihmisten ilmoille. Muutoin peili saa olla.

*  En ole nimennyt itseäni, varsinkaan wannabe älyköksi... mutta totta se on, että katelen kyllä elämää ja maailmaa hyvin tarkasti. Pakkohan sitä on oppia? Jos on kerran tahtonut kasvaa, ihmisenä?

*  En ole antanut kenellekään titteliä: tyhmä ja barbaarinen  (se on jokaisen oma tulkinta ja tuntemus...).

*  Ja se "tuomitseminen"? Ettekö ole koskaan sattuneet kuulemaan uutisista mm. että kun jotakin poikkeavaa tapatuu gloobalistikin, ilmoitetaaan, että "asia tuomitaan". Esim. kansanmurha, tms.

Siis mikä TUOMITAAN?  Teko, asia, paha, epäinhimillinen seikka.  Ja se on ihmisen oikeus, inhimillisen elämänkin edellytys.

* Mutta tekojen arvio, kritisointi ja tuomio, se ei sisällä sitä että joku - kuka tahansa - yksityinen ihminen alkaisi lukea SANKTIOITA! Näin: Murhata se pitäisi, tappaa, kuohia, kiduttaa, hitaalla tavalla... kuolemantuomio!

Se ei kuulu ihmisen valtaoikeuksiin. Se on väkivaltaa, oman pahuuden himoa, kostonhimoa, äärimmäistä aggressiota, pimeyttä, pahuuden tuotosta.

*  Järjestäytyneessä yhteiskunnassa on tuomioistuinlaitos, oikeusjärjestelmä. Jos se ei "toimi", taikka sen toimintaa tulee kohentaa, rangaistuksia, jne... (Jota Suomessakin tulisi remontoida todella!), niin tulee toimia aktiivisesti.

*  Mutta mihinkään villin viidakon tasoisiin OmanKädenOikeustemppuihin ei ole laillisessa yhteiskunnassa legitiimiä kompetenssia.

 

*  Jos jotakuta ärsyttää, että joku sanoo totuuden SANOISTA, asenteista, väkivaltaan kiihotuksesta, sopii katsoa peiliin?

Minulla ei ole pienintäkään halua olla jokin ApulaisTuomari, ApulaisSyyttäjä!  Sellaisia on tämä palsta tulvillaan. Ja goljotiini-kandeja myös.  Niin että jos ei tätä iljettävää vaahtoamista saa todeta, ellei sitä jonkun sisusmaailma kestä, on sitäkin suurempi tarve katsoa peiliin!