Kannabis lailliseksi

vit@*untekopyhyys

/ #3840 Re: Re:

30.09.2012 04:47

#3837: matti - Re:

Suomalainen ihminen, joka ei käytä viinilasillista, lasillista hyvää viskiä tms tai yhtä hyvin yhtä jointtia rentoutuakseen kuluneesta raskaasta työviikosta on täyttä utopiaa...tai Päivi Räsänen.

Päivi, jos otat tän komentin jälkeen edes yhden oluen, Jumala rankaisee sinua...for real :) Kaikki muutkin jotka aikoo ottaa yhden rentouttavan lasillisen ja ovat kuitenkin sitä mieltä, että hamppu on pahasta, niin menkää suoraan sanoen VIT@*UN.

Tällaisessa taloustilanteessa missä ollaan, on aivan liian tekopyhää, olla hamppua vastaan. Lailliseksi vaan ja verotulot valtiolle. Saadaanpahan jonkun "hamppunistin" hampaat kuosiin, kun on tullut syötyä lieveilmiönä liikaa mässyjä ja huuhdottua tuo kaikki alas jollain sokeripitoisella litkulla. Laillistetaan hamppu ja parannetaan yhteiskuntaamme kaikilla tuloilla. Laillistaminen johtaisi vielä tässä vaiheessa "hampputurismiin" ja rahalle olisi varmasti käyttöä.

Voidaan myös juoda viinaa ja olla vaan. Annetaan Kreikalle vähän lisää massia. Ne ilmeisesti tarvii sitä, jotta tää helmi EU pysyy kasassa tai jotain, mutta olispahan heittää niillekin vähän enemmän.

Herätkää jo ja tunnistakaa mikä on "propagandaa" ja mikä ei. Oletteko kukaan miettinyt, onko lääkefirmoilla osuutta asiaan, että ilmaista luontaista "särkylääkettä", jota kuka tahansa voi kasvattaa, ei ole vielä laillistettu??