Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #3284 USA ja Israel aloittavat 'armageddon' - tuomiopäiväharjoituksen

20.10.2012 19:10




Israel ja USA aloittavat ohjussotaharjoituksen - 'Lokakuun yllätyksen' ratkaisuhetki koittanut


USA ja Israel aloittavat 'armageddon' - tuomiopäiväharjoituksen, kertoo NBC-news. Kyseessä on kolmiviikkoinen sotaharjoitus, jossa valmistaudutaan Israelin joutuvan tähtäimeen masiivisessa ohjusiskussa useilta eri suunnilta. Sotaharjoitus nostaa Israelin valmiustason täyteen sotavalmiuteen.

Toimittaja: Janus Putkonen
20.10.2012, Verkkomedia.org



Israel ja USA aloittavat ohjussotaharjoituksen - 'Lokakuun yllätyksen' ratkaisuhetki koittanut

NBC-uutiset toteaa, että Israelin selviäminen ohjusten sateesta mahdollisen suursodan syttyessä on USA:n torjuntakyvystä riippuvainen. Tarkoituksena on testata tämän yhteisen ohjuspuolustuksen riittävyys "Austere Challenge" -sotaharjoituksessa. Mukana ovat kaikki ohjustorjunnan ulottuvuudet monella rintamasuunnalla.

Mukana suuressa ohjusharjoituksessa ovat myös Britannia ja Saksa.

Harjoituksessa on Israelin armeijan lisäksi 3 500 amerikkalaissotilasta. Paikalla Israelissa on USA:n ilmavoimia ja laivaston risteilijä, joka toimii komentokeskuksena. Lisäksi Israeliin on sijoitettu Yhdysvaltain armeijan Arrow- ja Patriot-torjuntapatteristoja. Israelin Iron Dome -torjuntajärjestelmä on täydessä valmiudessa.

Useiden maiden sotavoimien komentojärjestelmät on kytketty toisiinsa ja koodijärjestelmät on yhtenäistetty.

USA:n hallinnon mukaan sotaharjoitus maksaa yhteensä 40 miljoonaa dollaria, josta USA:n osuus on yli 30 miljoonaa dollaria. Sotasimulaatioita käydään pääasiassa virtuaalitodellisuudessa, mutta myös kenttähajoitukset kuuluvat harjoituksen ohjelmaan.

NBC-uutisten mukaan välitöntä Israelin hyökkäysuhkaa ei olisi vaan Israelin pääministeri Netanyahu on siirtänyt Iran-hyökkäyksen aikaikkunaa ensi kevääseen - tai kesään saakka. "Vaikka konfliktia on lykätty, sitä ei ole väistetty", uutisissa sanotaan. Bloombergin uutisten mukaan harjoitus on voimannäytös, joka on kohdistettu Iranille.



Pääasialliset lähteet:

http://worldnews.nbcnews.com/_news/2012/10/19/14558444-armageddon-scenario-us-israel-ready-for-huge-joint-drill-in-irans-shadow?lite

http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=118239

http://www.presstv.com/detail/2012/10/18/267477/turkey-holds-new-wargames-near-syria/

http://www.businessweek.com/news/2012-10-15/u-dot-s-dot-israeli-military-exercise-sending-message-to-iran

http://www.infowars.com/one-week-until-u-s-has-3-aircraft-carriers-facing-iran/


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…