SUOMELLE OIKEUS PÄÄTTÄÄ ITSENÄISESTI SUSIKANNASTA


Vieras

/ #234 Jokurandom15

11.11.2012 23:15

Henkilökahtaisesti olen täysin samaa mieltä susien ja koirasusien ''puolestapuhujien'' kanssa. Miten typeriä ihmiset ovatkaan välillä! Eikä vain välillä. Ihminen on tämän planeetan kirous. Vallanhimo ja pelko saa ihmiset tappamaan kaiken mistä ei pidä, kuten sudet, mutta mites sitten karhut? Jos mennään taloudelliseen asiaan, karhut tappavat karjaa enemmän kuin sudet. Ne tappavat karjaa ja tulevat vasta muutaman päivän kuluttua syömään ruhot, kun ne ovat jo vähän kerennyt mädäntyä ja pehmetä. En sano että niitäkään pitäisi tappaa pois, ne ovat mitä ovat, kuten kaikki eläimet on.
Petoeläimet ja erityisesti suurpedot pitävät maan hirvieläinkannan tasapainossa. Mitäs sitten kun ne tapetaan? Kanta lähtee hirveään kasvuun ja paperiteollisuus kärsii(kun hirvet ja peurat tms. syövät taimista latvat=> puu kasvaa haaraiseksi ja vinoon=> sitä ei voi käyttää paperin tuottamiseen), ja sitten ne hirvet syö vijapelloista ihan oman mielensä mukaisesti kaiken mitä huvittaa,kanta saattaa tulla sairaaksi, kun mitkään pedot eivät ole karsimassa tarpeeksi vammasia/sairaita/huonokuntoisia yksilöitä pois. Sitten on asiat oikeasti aika kuralla.

Miksi petoeläimet on edes olemassa? Koska niitä tarvitaan!

Miettikää ihmeset, jos saa pyytää. Typerää on pelätä petoeläimiä, jotka asuu fiineistä kaupunkiasunnoista matkojen päässä. Menkää vaikka terapiaan jos niin pelottaa.