Stop eläinsuojeluterrorismille.

Make my day
Vieras

/ #79 Toimeentulo ja puutostaudit Re:

25.01.2011 16:57

#75: spare -  

 Kuin aikaisemmin mainitsin niin ihminen tarvitsee lihaa ja vaihtelevaa ruokavaliota,lihassa on monta tärkeää ravintoainetta.Myös maidosta saa mm kalkkia luustoon.Kalasta omegaa jne.

Jos teidän järjenkäytöllä lopetetaan tuotantoeläintuotanto ja tuotteet,sekä kalat ja muut eläinperäiset ruokavaliot ,niin kyllä tuli ongelmia kerrakseen.Sairastuvilla tulisi ruuhkaa ja työttömyys ja köyhyysrajat räjähtäisivät taivaan tuuliin,kyllä olisi maailma aneeminen.

Kenellä kaikkien tuottajien tuotetut härkäpavut ja öljyhamput myydään, että saadaan toimeentuloa  että on ruokaa pöydässä ja kaikkiin kuluihin jotka pelkästään viljely aiheuttaa.

Vai pitäisikö meidän tehdä niinkuin biologi OE-sta Riku Cajander sanoi suorassa tv lähetyksessä että voidaan jalostaa silakoita kaikki maalla,eikös nekin ole eläviä olentoja,tämä R:C kommentti OE-edutossa medialle jo antaa osviittaa mahdottomuudesta saada järkeä keskusteluihin.Ja kuka niitä silakoita jaksaisi syödä valtavat määrät koko ajan,puhumattakaan maksaisi niistä.