Stop eläinsuojeluterrorismille.

Gladiaattori
Vieras

/ #109 Oikeutta

26.01.2011 09:19

Kaksi koiranpissittäjää tapaa toisensa, koirat asiallisesti puolentoista metrin hihnassa, täysin hallinnassa "katsoitko dokumentin, siellä ne maalla töikseen rääkkää eläimiä, voi itku, mitä voidaan tehdä, mennään kokoukseen, pelastetaan maailma, syödään vihreetä, ollaan kavereita, vapautetaan eläimet, joo niin me tehdään!"

Mutta hei, kelataanpas takaisin, oliko koirat kiinni, rähmikö silmät, kutisiko turkki? Koira, saalistajaeläimenä tarvitsee reviirin ja vapautta, ravinnoksi aitoa ruokaa mm.lihaa, hiilihydraatit(mm.soija,maissi, viljat) eivät ole ollenkaan tarpeellisia koiralle. Koira on laumaeläin, se tarvitsee seuraa mieluiten omasta lajista, montako tuntia päivässä koiran on sopivaa olla yksin, sisällä? Koiralle on luontaista elää ulkona, kaivaa, nuuskia, JUOSTA, toteuttaa viettejään. Kysymys kuuluu, voiko pulla suussa arvostella vehnänkasvattajaa? "Oikeutta koirille-järjestö" vaatii koirien pitämisen lopettamista kaupungeissa täysin epäeettisenä ja tarpeettomana, siirtymistä Tamagotceihin vaaditaan.

Eettisiä ja moraalisia kysymyksiä, spare palstaviljelijä, mitä tunteita sinussa herättää, jos viljelmäsi ajetaan sileäksi yhtenä elokuisena yönä? "Oikeutta madoille ja mirobeille järjestöstä" sujelevat maaperää, maata ja multaa, toimintasi ei heitä miellytä. Mitkä ovat työmenetelmäsi? Kuokitko rajusti vai haraatko hellin käsin, katkenneita matoja on löytynyt, ne kiemurtelee, sattuuko niihin, saako niihin sattua, onko niillä tunteita tai ajatuksia? Mistä voimme tietää? Vedelläkin on muisti? Otatko maasta säkillisen porkkanoita vai kaksi, miksi? Onko maa hoidettu hyvin, eikö se anna, vai tuottaako hyvin, oletko kenties jo tukahduttanut sen lannoitteella, kasvimyrkyillä, onko porkkanasi arvottomia ravinnoksi?

Tämä kaikki on niin absurdia supattaa lintunen häkistä ja bulp bulp kala akvaariosta.