Stop eläinsuojeluterrorismille.

maalla syntynyt
Vieras

/ #120 Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 18:47

kaikista ryhmistä, sekä teistä maataloustuottajista että ns. eläinaktivisteista. Aika kornia että eläintuotannosta elantonsa saava ja (toivottavasti) eläinrakas ihminen vaatii adressilla lopettamaan eläinsuojelujärjestöjen tukemisen.

Mitäs jos näkisittekin eläinsuojelujärjestöt "yhteistyökumppaneina" joiden avulla yrittäisitte saada kaikkien tuotantoeläinten oloja parannettua entisestään, ts lisätä tukia huomattavasti jotta kaikille tiloille tulisi kunnon tilat ja eläimille elämisen arvoiset oltavat?
Sen sijaan että näette eläinsuojelujärjestöt vihollisina joita vastaan täytyy taistella, koska jotkut ns. eläinaktivistit (ns. "eläinten ystävät") käyttävät laittomia keinoja.

Mitä jos tilalliset alkaisitte itse tuoda eläinten hyvinvointi-kysymystä tapetille ja vaatisitte entistä parempia mahdollisuuksia tuottaa hyvää, kotimaista ruokaa ONNELLISISTA eläimistä, ja ottaisitte vakavasti sekä KUNNIOITTAISITTE eläinten hyvinvointia ajavien tahojen ja ihmisten mielipiteitä, niin eiköhän teillekin sitä kunnioitusta löytyisi taas ihan eri tavalla. Jos te osoitatte vastustavanne eläinsuojelujärjestöjä ja väistätte kysymykset eläinten hyvinvoinnista itkemällä että teiltä halutaan viedä elinkeino ja ei ole oikeusturvaa ja blaablaa, niin ei voi kuin sanoa että niin makaa kuin petaa...