Stop eläinsuojeluterrorismille.

Vieras
Vieras

/ #137 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

27.01.2011 09:48

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

 Nyt et ole itse tainnut huomata tämän keskustelun ja adressin lähtökohtaa. Tällä adressilla vastustetaan yöllisiä vierailuja karjasuojiin. Juuri tälläisiä yöpuulle asettuneita eläimiä on käyty häiritsemässä ja sen on loputtava. Piste.

 Eläinten hyvinvointi on tärkeä asia sekä eläintensuojelujärjestöille että meille tuottajille. Siitä olemme täysin samaa mieltä. Keskustelua vain vuodesta toiseen herättää se erimielisyys millä tasolla se tänä päivänä on. Aina on parantamisen varaa, mutta selvä tietämättömyys koko maatalousalasta näidenkin keskustelujen perusteella vaivaa monia ja silloin on kohtuutonta alkaa osoittelemaan sormella. Työtä tehdään jatkuvasti tämänkin asian eteen ja teidän eläinsuojeluaktivistien on aika alkaa kuuntelemaan myös meitä tuottajia, jotka olemme omien eläintemme asiantuntijoita ja kouluttaudumme jatkuvasti vastaamaan aina vain paremmin eläintemme tarpeisiin. Ja se miksi eläinten  hyvinvointi on meille tuottajillekkin tärkeä asia on uskokaa tai älkää niin yksinkertainen, että hyvinvoiva eläin tuottaa paremmin ja on helpompi hoitaa.

Se käytätkö sinä meidän meidän tuotteitamme on sinun päätettävissäsi. Perustelukaan en kaipaa päätöksellesi. Ne ovat oma asiasi, samoin kuin oma päätökseni syödä eläintuotteita.