Stop eläinsuojeluterrorismille.

futuriemäntä
Vieras

/ #148

27.01.2011 14:00

Kiitos; "hesalaistunut maalaistyttö" 131. Oikeasti tuota itsekin tuottajana olen hakenut takaa (meillä siis lypsylehmiä). Omavaraisuus on elinehto täällä Suomessa. Jonkun kriisin, luonnonmullistuksen minkä tahansa sattuessa Keski-Euroopassa, Venäjällä tai Itä-Euroopan maissa; mm. Puola, Unkari ja Bulgaria ruokkivat käytännössä Euroopan ja monet Aasiankin maatkin. Suomen ruoantuotantosysteemi on saatu poikkeuksellisen puhtaaksi ja se ammattitaito ja menetelmät mitkä tänne on kehitetty niin sitä ei ole varaa heittää menemään.

Kiitos "Kiitollinen", 146. Vain harva ymmärtää tämän kokonaisuuden niinkuin sinä. Lainatakseni "Peikon" sanoja niin onneksi on vielä älyllistä elämää jäljellä. Olen todella huolissani että minkälainen tulevaisuus Suomella on edessä kun tämä maaseudusta vierottunut-pullamössö-nettihörhö-sukupolvi siirtyy hoitamaan kaikki yhteiskunnalliset asiat maaassamme. Vielä on nimittäin työikäsinä niitä joidenka kotona oli mm. lehmiä tai ainakin mummolla tai muulla lähisukulaisella oli maatila.

"Jotta ymmärtäisitte nykytilaa teidän on tunnettava sen historia" on suorahko lainaus Helsingin Yliopiston Viikin maatalouden museosta. Kannattaa käydä siellä tutustumassa. On varmaan viikonloppusin auki.