Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ennemmin työtä kuin työttömyyttä tukien¨'
Vieras

/ #154 Re: Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

27.01.2011 19:14

#16: suurkapitalisti - Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset? 

" Kirjoittaja nro 15:sta. Et voi perustella mitenkään, että Suomessa olisi halpaa ruokaa. Ruoka Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Jos Suomessa maanviljelijöiden harrastus kutistettaisiin muutamaan ammattilaiseen, Suomessa voisi ruoka halventua. Mutta nykyisellään kun jokainen peräpelto ja suomaa pidetään viljeltynä, ei ihme, että Suomessa syödään maailman kalleinta ruokaa, ja ollaan suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:lle. Jos Suomen maanviljelyä järkevöitettäisiin, me voisimme saada suuret alennukset EU-maksuihin.

Sen jälkeen voisimme antaa maaseudun autioitua, ja ohjata ihmiset asumaan kaupunkeihin, niin säästyisi miljardeja rahaa."

Jotta ruuan tuottaminen Suomessa olisi halpaa niin pitäisi ruuan tuottamiseen ja kuljettamiseen tarvittavan poltto-aineen vero pudottaa pois, poistaa palkoista ylimääräiset kulut sekä laskea palkan määrää. Lisäksi pitäisi yksiköt suurentaa (ei aina mahdollista kun esimerkiksi peltojen koko on Suomessa paljon pienempi kuin Ruotsissa sekä välimatkat ovat pitkät). Lisäksi Eurooppaan maksettava rahamäärä on isompi kuin sieltä takaisin tuleva summa.

Ja mitäköhän ne entiset maalaiset siellä kaupungissa sitten tekisivät kuin hakisivat sosiaali/työttömyystukea?