Kannabis lailliseksi

silmänsä avannut
Vieras

/ #2766 Menkää ihmeessä...

31.01.2011 19:30

Te kaikki propagandan aiuheuttamien mielenvääristyksien uhrit nyt nopeasti http://kannabisuutiset.wordpress.com/ sivustolle päivittämään tietonne! ihan tämä alkaa jo nolottamaan elää maassa, missä tiedottomat rahan perässä juoksijat tekevät päätöksiä ja aivopestyt kansalaiset juoksevat heidän perässään. Pyydän vain kauniisti Wake up people, kukaan valistunut ei enää jaksa kuunnella noita teidän alkoholin sumentamia mielipiteitä ja niiden perättömyyttä.

Itse aloin juoda jo 6-luokalla ihan tämän alkoholin ihannoinnin takia ja luulin saavani siitä jotain irti sainkin -> aimo kasan ongelmia teininä niin henkiseltä kuin fyysiseltä puolelta ! tutustuin kannabikseen kunnolla ollessani lukiossa (tiedostin kyllä sen olemassa olon jo paljon aikasemmin, mutta uskoin vielä tällöin siihen mitä minulle oli kerrottu totena) ja nyt ollessani päälle parikymmentä voin todeta ylpeänä olleeni juomatta humalaa jo 2 vuotta kannabiksen ansiosta. polttaa voi myös hillitysti ja tuota sanaa en ennen tainut edes tuntea alkomahoolin kanssa läträtessäni... nykyään poltan noin 1-5 grammaa kukintoa kuukaudessa (joskus monen kuukauden taukoja ilmankin) ja se määrä riittää rentouttamaan ja/tai aukaisemaan inspiraationi tukkoisten työviikkojen jälkeen viikonloppusin, vapaapäivisin tai vaikka mökkeillessä.

Kannabis on avannut rauhallisemman, rakastavaisemman, vastuuntuntoisemman ja avaramman maailman itselleni, enkä uskoisi sen olevan pahitteeksi sinullekkaan.

ps. kiitos ei enää rapuloille!