Kansalaisadressi telakkateollisuuden turvaamiseksi Suomessa

Mitta tuli täyteen

/ #246 Turun tappaja Johansson iski jälleen

23.01.2013 19:46

Hallituksen asettaman meriteollisuusselvitysryhmän puheenjohtaja Ole Johansson iski jälleen. Koko selvitys oli suurta farssia ja lopputulos hallituksen täysin sanelema ja helposti ennalta arvattavissa. Työ oli vain tilaustyö hallituksen käsittämättömään ja edesvastuuttomaan teollisuus-ja työllisyyspolitiikkaan. Osaksi toimintaa, jossa jopa SDP ja Vasemmistoliitto toimivat Kokoomuksen talutusnuorassa täysin vailla omaa tahtoa ja vastuuntuntoa.
Muutama vuosi sitten samainen Ole Johansson toimiessaan Wärtsilän johdossa lopetti Turun dieselmootoritehtaan. Päätös, jonka hän itsekin jälkeenpäin myönsi virheeksi tuli myös kalliiksi Wärtsilälle itselleen. Siitä seurasi pitkäksi aikaa kapasiteettipulaa, myöhästeleviä moottoritoimituksia ja runsaasti laatuongelmia.

Nyt tuli mitta täyteen! Hallituksen toiminta on uskomattoman häikäilemätöntä ja edesvastuutonta täysin ihmisistä piittaamatonta kähmintää.
Viimeistään nyt on telakoitten työntekijöitten ja toimihenkilöiden, koko meriteollisuusverkoston ja ammattiliittojen noustava voimalliseen vastarintaan työllistämisen puolustamiseksi.

Tämä ei kertakaikkiaan saa enää jatkua!