Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#3509 Re: Re: Re: Re:

27.03.2013 11:46

#3288: taku - Re: Re: Re:

On kyse ihmisten juridisista oikeuksista. Ja sinähän sen sanoit, heterot eivät voi rekisteröidä parisuhdettaan. Ja homot ja lesbot eivät saa mennä naimisiin. Tässä on niin selvä tasa-arvo ongelma, kuin voi olla, ja se ongelma poistuu sillä, että toinen näistä pyörityksessä olevista liitoista lähtee pois.

Vastaukset


Vieras

#3512 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-27 12:00:49

#3509: - Re: Re: Re: Re: On kyse ihmisten juridisista oikeuksista. Ja sinähän sen sanoit, heterot eivät voi rekisteröidä parisuhdettaan. Ja homot ja lesbot eivät saa mennä naimisiin. Tässä on niin selvä tasa-arvo ongelma, kuin voi olla, ja se ongelma poistuu sillä, että toinen näistä pyörityksessä olevista liitoista lähtee pois.

Tässä addressissako kuvittelet vaikuttavan tuon asian puolesta? Vai oliko ajatuksesi toisen poistossa, että homojen rekisteröintioikeus poistetaan kokonaan? No minä en näe sille tarvetta, joten siitä vaan. Itse näkisin fiksuimpana ratkaisuna, että korvataan rekisteröity parisuhde uudella lailla, joka on riittävän kattava ja jolle on inhimillisempi nimi.

veritas

#3550 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-27 14:00:13

#3509: - Re: Re: Re: Re:  

Todellisuudessa ei ole kysymys tasa-arvosta, se on vain hyvä tekosyy luonnottoman seksuaalisuuden tukemiseen.  Lasten adoptio-oikeushan tässä on selvästi taka-ajatuksena, homot haluavat adoptoida lapsia. Homot haluavat piilottaa homoseksuaalisuutensa avioliiton taakse, koska rekisteröity parisuhde-nimike on liian paljastava. 

taku

#3563 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-27 14:28:55

#3509: - Re: Re: Re: Re:

Noh sanoisin että vielä suurempi ongelma ovat pukuhuoneet jotka pitäisi muuttaa sukupuolineutraaleiksi miehet ei saa mennä naisten puolelle eikä naiset miesten puolelle.En nyt sano että näin pitäisi toimia mutta vaatimus sukupuolineutraaleista pukuhuoneista on mielestäni perustellumpi kuin tämä lakialoite.Tässä on sentään kyse konkreettisesta asiasta.Puhumattakaan siitä että miehet saa oll yläosattomissa ja naiset ei.Tälläisissä vaatimuksissa on sentään jotain järkeä.Tosin mikäli kyse on yksityisestä uimahallista on päätös täysin uimahallin omistajan asia.Mikäli kyse on kunnan omistamasta uimahallista niin silloin kyse on kunnallisesta jokaisen kunnan sisäisestä asiasta.En siis nyt esitä mitään vaatimuksia sukupuolineutraaleista uimahalleista sanon vaan että on epäloogista vastustaa sukupuolineutraaleja uimahalleja ja kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa