Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Mies Oulusta

#6508 Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 05:22

Tulee lähinnä mutaatio mieleen koiras koiras/ naaras/ naaras suhteista. Aika hyvin todellakin (esim. koirilla) elämä jatkuu jos uros koira pökkii uros koiraa peräaukkoon. Luonnotonta, mutta täytyyhän näiden hyväkkäiden raapia vimmoissaan kaikki mahdollinen evoluutiota myöten oman elämää surkastuttavan elämäntapansa savuverhoksi.

"Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi" ja YHDESSÄ mies ja nainen ovat Jumalan kuva, kaunis sellainen, puolustakaamme sitä luomistyön rikkautta ja kauneutta :)

Vastaukset


Vieras

#6510 Re: Vai evoluutiosta tukea

2013-04-05 05:29:26

#6508: Mies Oulusta - Vai evoluutiosta tukea

Tässä myös heti aamusta paraatiesimerkki uskovaisten tarpeesta kirjoittaa anaaliyhdynnästä. Kristittyjen miesten mielessä pyörii huolestuttavalla volyymillä yksityiskohtaisia kuvauksia yhtymisestä toisen peräaukkoon. Tämä visuaalinen pommitus on niin vahvaa, että uskovien on pakkomielteen tavoin kirjoitettava anaaliyhdyntäkuvauksia julkisille foorumeille ja toistettava, toistettava, toistettava sitä päivät pääksytysten. Kuten aiemmin kirjoitinkin, nämä ovat tietenkin niitä harvoja tilanteita, joissa kristitty voi sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla ajatella ja puhua yksityiskohtaisesti anaaliyhdynnästä ja myös laajemmin seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Ottakaa siten iso popkorn-kulho syliin, nojautukaa tuolillanne taaksepäin ja alkakaa odottaa tämänkin päivän takuuvarmasti mukanaantuomaa vyöryä kristittyjen kirjoittamista anaaliseksin kuvauksista. Voin vakuuttaa, että kuten muinakin päivinä, myös tänään ketju pullistelee niistä iltaan mennessä.