Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

Tapio Hintsala

#35 Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

08.04.2013 14:55

#34: Rivijäsen - Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Allekirjoitin, koska olen hyvin järkyttynyt siitä miten harhassa kokonainen seurakunta voi olla. Ei uskalleta nousta valtaapitäviä vastaan vaan lähetään sokeasti kiusaamiseen ja pahanpuhumiseen mukaan. Miten te riviseurakuntalaiset ette näe kuinka valheellisesti johtokuntanne on toiminut ja toimii edelleen? Mitä luulisitte Kristuksen, vapahtajamme, sanovan tästä? Miksi olette kuin leeviläiset ja kävelette kiusatun ohi ettekä pysähdy auttamaan kuin laupias samarialainen?

Pahinta tässä kiusaamisessa on että toimitaan Jumalanvaltakunnan nimissä. Tuollainen kiusaaminen ja pahanpuhuminen ei ole Jumalasta vaan jostain ihan muusta. Siellä ei ole Pyhä Henki vaikuttamassa Lempäälässä, jos olisi, tämä juttu olisi jo selvinnyt ajat sitten.

Rukoilen voimia kiusatulle ja hänen puolustajilleen. Ja herätystä kiusaajille ja heidän tukijoilleen että nöyrtyisivät ja jaksaisivat käydä parannuksen askelille.

 

Tapio Hintsala

Ylivieska

Vastaukset

Rivijäsen

#36 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

2013-04-08 16:33:39

#35: Tapio Hintsala - Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Kuulostaa aika järkyttävältä koko seurakunnan tuomitsemiselta, kun syytetään koko Lempäälän seurakunnan joutuneen harhaan! Vai miltä sinusta Tapio Hintsala kuulostaisi, jos minä täältä päin tulenkiven katkuisin kirjaimin toteaisin koko Ylivieskan siionin joutuneen harhaan. Yksittäiset ihmiset voivat erehtyä ja niin on käynyt valitettavasti myös meidän siionissamme. Yhdessä toinen toistaan tukien kuitenkin tätä matkaa teemme ja saamme olla hoitamassa evankeliumilla, jotta kerran perille taivaan kunniaan pääsisimme. Jos joku ei halua nöyrtyä parannukseen, niin silloin ei voi muuta kuin rukoilla ja toivoa, että hän saisi palaamisen armon. Haluamme tehdä matkaa synnin pois panijoina, emme sen hyväksyjinä!