Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

hukka

#95

11.04.2013 04:54

En lähde allekirjoittamaan adressia,koska Jumalan Valtakunnan sisällä tapahtuneet virheet ja erheet korjataan osapuolien kesken ja jos haluaa julkisuutta tämmösillä asioilla,niin ei ole asiat kyllä kohdallaan.
Kaikilla asioilla halutaan negatiivista julkisuutta uskovaisista.esimerkkinä pedofiilit,väkivalta ja nyt tämä kiusaamistapaus.
Jos ihminen on terve,niin osaa terveellä järjellä ajatella asioita,mutta jos on muissakin elämäntilanteissa vaikeaa,niin osaa tämänkin asian tehdä vaikeaksi.

Vastaukset

nimimerkki

#96 Re:

2013-04-11 05:30:44

#95: hukka -

Nyt olet hukka hakoteillä tässä asiassa. Asiaa yritettiin 2,5 vuotta selvittää ENNEN kuin turvauduttiin rikosasiassa viranomaisiin. Kun asiat näyttivät menevän aina vain huonompaan suuntaan, ei vaihtoehtoja jäänyt. Eli se siitä huomion hakemisesta.

Vähän sama juttu on ollut pedofiiliasioissa. Jostain syystä (pelko?) niitä tapauksia piiloteltiin ja lakaistiin maton alle mm. johtokuntien toimesta vuosia ja jopa vuosikymmeniä ja syntien anteeeksiantoa väärinkäytettiin, jolloin lopulta ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin tulla julkisuuteen asioiden kanssa. Lopputulos on ollut näissä pedofiliajuttujen selviämisessä oikein hyvä, eli hyvin tekivät nämä ihmiset, jotka asioita esiin nostivat.