Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava.

H.H.

#76 Re: Miettikää

10.04.2013 13:02

#74: vidi - Miettikää

Jaaha ja sinultako sitten Kristus ei ole hukassa, kun seurakuntasi "omistaa" Hänet ja Valon?

Pimeämpää ideaa tuskin voi keksiä kuin on rajojen rakentaminen rakkkauden lähteen ympärille - Hänen nimissään.

Jokainen lahko tekee kuitenkin juuri niin - se on lahkon tunnusmerkki - koska lahkon aina perustavat ihmiset, jotka ymmärtävät, että työntymällä rakkauden lähteen ja kohteen väliin, säännöstelemään osallisuutta rakkauteen, saa valtaa.

Ihan puhtaasti inhimillistä, mutta potentiaalisesti rajatonta valtaa muihin.

Rajatonta siitä tulee silloin, kun se pyhitetään hengellistämällä se jollakin opillisella tulkinnalla ja asettamalla se näin maallisen lain ulko- tai yläpuolelle.

Tämä silmänkääntötemppu on rajoittamattoman ja siksi todella vaarallisen henkisen ja usein fyysisenkin ( mm. kanssakäymisrajoitukset) vallankäytön tunnusmerkki.

vidi

#77 mieti

10.04.2013 13:14

Sekö ei sitten orjuuta,että rakkauden rikkeet ratkotaan käräjäoikeudessa, sen sijaan, että ne anteeksiannon evankeliumilla hoidetaan puolin ja toisin.
Oikeustoimilla uhkaaminen on sitä suurinta väkivaltaa, henkistä ja hengellistä. Kummallista ajattelua, että ne, joita oikeustoimilla uhataan ovatkin niitä väkivallan käyttäjiä.
...päässä

#78 Näkyy valoa tunnelin...

10.04.2013 13:22

Muutamat sitkeät vielä pyristelee vastaan Jumalan voimaa, turhaan. Itselle avautui jo ennen tätä Lempäälän sekoilua se missä on Jumalan valtakunta, se on meissä sisäisesti, ei se ole tuolla tai täällä mitä ihmiset yrittävät todistella, Jeesus ei ollut arka ja hiljainen kuin Isän edessä, näin on meidänkin oltava oikeuden puolustajina äänessä mutta Jumalan edessä voimme vain tehdä kuten Jeesus teki, puolustaa heikompia ja sanoa vaikka te käärmeen sikiöt ettekö ymmärrä?. Nämä väärät roffeetat sanoo että pitää olla nöyrä, arka ja hiljainen ihmisten edessä(väärän seurakunnan), se on väärää oppia ja johtaa pelolla hallintaan, eksyttää pois kaidalta tieltä. Lempäälän ry ei ole ainoa tällä harhapolulla, ikävä kyllä.
H.H.

#79 Re: Neuvokaat

10.04.2013 13:23

#18: Vähin veli - Neuvokaat

Sillä, että jokaisen on vastattava teoistaan, oli kristitty tai ei, ei ole mitään tekemistä kristittjen pilkkaamisen kanssa. Ja kun ajassa eletään, voimassa on vain ajallinen oikeus.

Minusta on mahdoton ajatus ja Jumalan pilkkaamista ajatella, että kukaan ihminen voisi "edustaa" Jumalaa - yksinään tai seurakuntana, muiden tuomitsemisesta puhumattakaan.

Kuka sanoikaan "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi"? Laillisen oikeusjärjestyksen kumoamisesta ei ollut puhe, vaan tuomitsevasta ulossulkemisesta rangaistukseksi syntisyydestä, jonka suhteen kuitenkin olemme kaikki samassa asemassa eli "kirkkautta vailla" ja "armon varassa" - mutta kuten Luther oivalsi: tarvitsematta välittäjiä armahtajan ja armoa pyytävämn väliin tai omaatuntoamme sitomaan.

H.H.

#80 Re:

10.04.2013 13:29

#33: neljäviidettä -

Toteatko asian ja silti pysyt mukana? Silloinhan olet vastuussa siitä, että asian on näin ja jatkuu: pidät systeemiä pystyssä.

Se on valinta.

tulin miettineeksi

#81 Re: mieti

10.04.2013 13:31

#77: vidi - mieti

Voit olla huoletta, kyllä asiat selviää oikeudessakin, näin se pitää toimia maallisissa asioissa ellei muu auta. Suomen laki on maailman oikeudenmukaisimpien joukossa, ei ole paha asia. Ja laki on muuten kaikille noudatettavaksi laadittu, myös kiusaus ja pedofilia tapauksissa. Onko tässä teidän seurakunnalla eri käsitys, mikäli on niin teidän toiminta ei ole laillista. Toinen asia on sitten hengelliset jutut, ne katsotaan Raamatusta, ja Raamattu neuvoo esivallan kunnioitukseen, se ei orjuuta vaan vapauttaa, voit luottaa siihen.

Oikeustoimilla uhkaaminen on sitä että haluaa asioiden selviävän kun vastapuoli ei sitä halua.

H.H.

#82 Re: mieti

10.04.2013 13:37

#77: vidi - mieti

Sotketko käsitteitä ymmärtämättömyyttäsi vai tarkoituksella? En tiedä, mutta kerron, mikon ilmiselvää kelle tahansa muulle:

Hyökkääjä on vastuussa uhrille - ei toisin päin.

Ei siinä ole kysymys mistään "puolin ja toisin" -asetelmasta.

Hyökkääjä on vastuussa hyökkäämisestään eikä hyökkäämisestä vastaamman asettaminen tee hyökkääjästä kenekään uhria.

vidi

#83 mieti

10.04.2013 13:43

Kuka on lopultakin hyökkääjä ja kuka on uhri. Mediaan ei pidä sokeasti uskoa.
tulin miettineeksi

#84 Re: mieti

10.04.2013 13:49

#83: vidi - mieti

Onneksi meillä on olemassa puolueeton journalismi ja media, joka paikassa näin ei ole. Esim. Srk:n julkaisut ei ole puolueettomia ja niihin ei voi luottaa totuuden hengessä, siis Pyhässä hengessä. Irvokasta.

H.H.

#85 Re: Re: jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

10.04.2013 13:52

#62: tupen broidi - Re: jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

Niin minunkin viisas kummitätini aikanaan painostajilleen totesi: Jeesus ei ollut fundamentalisti, joten minunkaan ei tarvitse olla.

H.H.

#86 Re: mieti

10.04.2013 14:14

#83: vidi - mieti

Minä en uskokaan sokeasti - kaikkein vähiten mediaa. Tähänastisilla tiedoilla voi kuitenkin arvata, että kun asia tutkitaan, hyökkääjän ja uhrin osat varmaan pysyvät, eivätkä vaihda paikkaa.

Vastuuseen joutuminen lain edessä ei tee kenestäkään lain tai tuomiovallan "uhria".

Jos maineaine menee sen siksi, että tekee väärin, niin sekin on ihan oikeudenmukaista.

Siinä kärsitään vain omien tekojen luonnolliset ja asiaankuuluvat seuraukset kenenkään uhriksi joutumatta.

Mies.

#87 Kommentti

10.04.2013 14:23

"Luulisin että monet ovat allekirjoittaneet addressin siksi etteivät tulisi omassatunnossaan ja Jumalan edessä osasyyllisiksi Lempäälän kiusaamisiin laiminlyömällä velvollisuutensa kiusaamisen tuomitsemiseen ja kiusaamisen kohteen puolustamiseen."

Tuossa mennään mielestäni harhaan, jos allekirjoitetaan adressi omantunnon vuoksi. Sillähän vedotaan allekirjoittamaan adressi, että mahdollisimman moni sen allekirjoittaisi. Ne allekirjoittavat sen, jotka kokevat omaksi. Minä täällä lapin perukoilla en todellakaan tunne tarvetta allekirjoittaa adressia. En tiedä asiasta totuutta ja asia on sillä selvä.

"Että ihmisiä nuijitaan yhteiseen rakkauteen vaikka väkisin. Tai näytetään ovea, jos ei passaa. Ei hyvältä näytä."

Ymmärrän, että monilla on kyseisiä kokemuksia. Minulla ei ole. Jokainen saa uskoa vapaasti. Ei tässä ole mitään pakkoa. Minä olen ainakin saanut aina elää vapaasti. Ehkä joskus on tutut ihmetelleet tekosiani - syystäkin - mutta aina olen saanut uskoa vapaasti ilman kenenkään painostusta.

Usko on yksinkertainen asia. Uskokaa ihmiset vapaasti. Siinä on mielestäni vain yksi ehto: yhtä Herraa voi palvella kerrallaan.

 



Vieras

#88 Oulun reaktio

10.04.2013 14:32

Olavi Voittonen kommentoi Lempääälän tapahtumia:

Seurakuntapäiville on voitava tulla pelkäämättä

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11068-voittonen-seurakuntapaeiville-on-voitava-tulla-pelkaeaemaettae
HH.

#89 Re: Kommentti

10.04.2013 14:51

#87: Mies. - Kommentti

"Vain yhtä Herraa voi palvella kerrallaan".

Aivan. Maallinen oikeus ei ole herruutta ihmisten yli.

Lait ovat oma luomuksemme ja kaiken aikaa meidän valinnoistamme riippuvaisia.

Niitä kunnioitetaan siksi, että ne ovat välttämätön ja ainoa suoja mielivaltaa vastaan.

lakiin ja oikeusjärjestykseen on nytkin turvautuminen, ettei ketään sorrettaisi eikä myöskään / varsinkaan uskon varjolla voisi tehdä vääryyttä painostamalla vähemmistöön jäänyttä joka ei kykene suojautumaan ylivaltaa vastaan.

Allekirjoituksella vaaditaan, että oikeussuojaa ei saa heikentää. - Adressilla vaaditaan asian tutkimista läpikotaisin niin, että vastuut selviävät.

On väärin, jos uhri ei saa oikeutta ja jos painostukseen osallistuneet ja sen sallineet eivät joudu vastuuseen.

"Uskokaa vapaasti".

Niin uskonkin. Siksi en huoli ketään ihmistä / porukkaa itseni ja Jumalan väliin.

hohhoijaa

#90 kylmää kyytiä

10.04.2013 15:59

Olen järkyttynyt Olavi Voittosen venkoilusta, valehtelusta, uhrin aseman mitätöivästä asenteesta, mitä nämä herrat mustissa oikein luulee olevansa ja tekevänsä, missä on heidän ihmisyys, Jumalan pelko ja inhimillisyys?
täys kymppi

#91 Pelkokerroin korkea

10.04.2013 16:06

Mistä kertoo että nimettömät allekirjoitukset edustaa n. puolta. Epäterveestä pelon ilmapiiristä Srk laisuudessa. Koston henki elää tiukassa.
ei yllätä

#92 Re: Oulun reaktio

10.04.2013 16:33

#88: - Oulun reaktio

Johan sieltä Oulustakin viimein kaivauduttiin bunkkerista, ja säälittävän suoraa puhetta, jos tuo on se mitä Voittosella on sanomista, hyvää päivää kirvesvartta, niin eipä ole mitään oppineet. Pakonomainen liirum laarum jonka kuka tahansa sivistynyt ihmisen osaa ja ymmärtää sanomattakin, seurakuntapäiville voitava tulla pelkäämättä, onpa siinä uutinen. Tämä on tosiaankin vain pakko kommentti näiden tapahtumien jälkeen, sydämettömyys paistaa läpi kuin aurinko utupilvestä, ja ei vielä muka ole ollut tietoinen viimepäivien tapahtumista. Ja sama fariseusmainen kommentointi, en ole ollut paikalla joten en tiedä mitään, aivan kuin Pilatus sanoi villiintyneelle kansalle, en tiedä mitään ja pesen käteni tästä.

nimimerkki

#93 Re: Pelkokerroin korkea

10.04.2013 19:24

#91: täys kymppi - Pelkokerroin korkea

Pelkokerroin on kieltämättä korkea, siksipä omankin nimen piilotin.

Toisaalta olen kenties pelkuri. Kuitenkin muutamia tuttuja nimiä on tuolla rohkeasti esillä, josta heille peukalo pystyyn.

Erittäin tärkeä adressi! Allekirjoittakaa ja linkittäkää eteenpäin allekirjoitettavaksi. Myös ja erityisesti Lempäälän ry:n jäsenistölle, johon itsekin kuulun.

 

Seurakuntapäivillä oli taas ilmeisesti melkoista menoa Lempäälässä.

Voittosen kommentti oli sentään paljon parempaa kuin mitä olisi voinut odottaa: "Seurakuntapäiville pitää voida tulla pelkäämättä". Näin ei nyt todellakaan ollut nyt viimeksi. Itselläni jäi seurakuntapäivä väliin tosin muista kuin pelkosyistä.

pohjoisesta

#94 pienet diktaattorit

11.04.2013 04:38

Rauhanyhdistykset ympäri valtakunnan on mielestäni pieniä diktatuureja, johtokuntiin hakeutuu sellaisia tyyppejä joilla on ego ongelma, varsinkin miehillä. Puheenjohtajiksi valittautuu henkilöitä jotka eivät ymmärrä Jumalan valtakunnan olemuksesta yhtikäs mitään. Näitä tapauksia on joka puolella, pienempiä tai isompia, tiedän itsekin useita. Ratkaisu on yleensä se että kiusattu vaikenee ja nielee kaiken, kiusaajat puhuvat kauniisti ja toistavat sanoja joilla pyrkivät todisteleman omaa puhdasoppisuuttaan.
Jumala näkee sydämemme salaisimmatkin asiat, väitän että suurimmassa osassa "siioneita" on lyhdyistä loppunut öljy, tuli sammunut ja sanoilla yritetään sytyttää öljytöntä lamppua, ei onnistu.
hukka

#95

11.04.2013 04:54

En lähde allekirjoittamaan adressia,koska Jumalan Valtakunnan sisällä tapahtuneet virheet ja erheet korjataan osapuolien kesken ja jos haluaa julkisuutta tämmösillä asioilla,niin ei ole asiat kyllä kohdallaan.
Kaikilla asioilla halutaan negatiivista julkisuutta uskovaisista.esimerkkinä pedofiilit,väkivalta ja nyt tämä kiusaamistapaus.
Jos ihminen on terve,niin osaa terveellä järjellä ajatella asioita,mutta jos on muissakin elämäntilanteissa vaikeaa,niin osaa tämänkin asian tehdä vaikeaksi.
nimimerkki

#96 Re:

11.04.2013 05:30

#95: hukka -

Nyt olet hukka hakoteillä tässä asiassa. Asiaa yritettiin 2,5 vuotta selvittää ENNEN kuin turvauduttiin rikosasiassa viranomaisiin. Kun asiat näyttivät menevän aina vain huonompaan suuntaan, ei vaihtoehtoja jäänyt. Eli se siitä huomion hakemisesta.

Vähän sama juttu on ollut pedofiiliasioissa. Jostain syystä (pelko?) niitä tapauksia piiloteltiin ja lakaistiin maton alle mm. johtokuntien toimesta vuosia ja jopa vuosikymmeniä ja syntien anteeeksiantoa väärinkäytettiin, jolloin lopulta ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin tulla julkisuuteen asioiden kanssa. Lopputulos on ollut näissä pedofiliajuttujen selviämisessä oikein hyvä, eli hyvin tekivät nämä ihmiset, jotka asioita esiin nostivat.

vouhotus pois

#97 Re: Re: Miettikää mitä

11.04.2013 07:27

#76: H.H. - Re: Miettikää

mitä oikein urputat siehän  myös olet kiusaaja täällä  ja myös kiusaamista tahtuu näissä kommenteissä  jos on eri mieltä tai ei alle kirjota   adressia

ja sitten kotimaa24 palstalla tahtuu kiusaamista kun on eri mielta asiata kuin toiset heti ruvetaan urputtamaan  ja rivienvälistä piilo kiussamista että silleen

hjgf

#98 Re: Pelkokerroin korkea

11.04.2013 08:39

#91: täys kymppi - Pelkokerroin korkea

nonoeläpäs jauha sontaa , käyppäs tarkkailee muita adresseja ja siellä on nimettömiä yhtä paljon

täys kymppi

#99 Re: Re: Pelkokerroin korkea

11.04.2013 10:36

#98: hjgf - Re: Pelkokerroin korkea

Ei muuten ole yhtä paljon, ja vielä kun ajatellaan että tämä on molempien osapuolten vuoksi hyvä tutkia niin ei ole ainakaan puolueellinen mihinkään suuntaan. Toki ymmärrän että kaikki ei pelon takia sitä salaa mutta varmasti suurempi osuus kuin noin yleisesti muissa adresseissa.

Vidi

#100 Mieti

11.04.2013 11:55

Kun usko on vilpitön, ei tarvitse pelätä. Vilppi johtaa kaksoiselämäään ja tapakristillisyyteen. Mieti Ananiaan ja Safiran kohtaloa.